Dovolni li ste ot Eva Aslanian

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

В отговор на два по-горни постинга:
Галя
514-481-7277, ext. 2244

Ева
Tel.: (514) 861-3949
1-800-764-4479
Изображение
fine

Мнение от fine »

Merci Sneji:-)
A tazi Galia si ima sobstvena firma ili raboti systo kym niakoia agencia
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Sneji написа:В отговор на два по-горни постинга:
Галя
514-481-7277, ext. 2244

Ева
1-800-764-4479
интересно, ти се караше на марк, а сега ?
survivor

Мнение от survivor »

Снежи, а можеш ли да пуснеш телефоните и на някоя българска агентка в Торонто? Че и при нея да проверяваме?
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

survivor написа:Снежи, а можеш ли да пуснеш телефоните и на някоя българска агентка в Торонто? Че и при нея да проверяваме?
1. Диана Енчева – “Columbus travel”
тел. (905) 271 1271

2. Диана – “GV travel LTD.”
1046A Broadview ave., Toronto
тел. (416) 696 0036 или (416) 564 8181
факс (416) 696 0013
gv01@bellnet.ca
www.gvtravel.travelactive.com

3. Валя Кирова – “Life dream travel & tours”
333 Wilson West (& Bathurst) suit 101, Toronto
тел. (416) 6304546 факс (416) 630 4572
дом. тел. (416) 698 6109
vgkirova@yahoo.com
www.lifedreamtravel.com

4. Кати Нейкова
тел. (416) 322 6568
Изображение
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

bgmontreal написа:
Галя
514-481-7277, ext. 2244

Ева
1-800-764-4479
Дани, изобщо не съм се включвала в темата на Марк, можеш да провериш. Писах в твойта, изтрита вече тема и изречението ми беше следното: "Мястото на тази тема е във форума за обяви", защото си беше точно обява за провеждане на лекции. Не можеш да сравниш даването на координати, след запитване от нови форумци, с твоето целенасочено пускане на специфични теми винаги по едно и също време - началото на новата година. Освен това теб всички те познаваме и знаем къде да те намерим. Ако някой нов съфорумец пита за твоите координати, бъди сигурен, че ще му ги дам.
Изображение
survivor

Мнение от survivor »

Много ти благодаря, Снежи!
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

bgmontreal написа:Хора опомнете се. Стига с тая Българска гадна психика и гнусни клюки.
Да, на много хора им е трудно да се разделят с балканските синдроми ... и за това тук им е доста трудно да живеят :metro:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ами, изобщо не им е трудно да живеят, напротив - учат местните на приспособимост и добри нрави :lol:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Sneji написа:
bgmontreal написа:
Галя
514-481-7277, ext. 2244

Ева
1-800-764-4479
Дани, изобщо не съм се включвала в темата на Марк, можеш да провериш. Писах в твойта, изтрита вече тема и изречението ми беше следното: "Мястото на тази тема е във форума за обяви", защото си беше точно обява за провеждане на лекции. Не можеш да сравниш даването на координати, след запитване от нови форумци, с твоето целенасочено пускане на специфични теми винаги по едно и също време - началото на новата година. Освен това теб всички те познаваме и знаем къде да те намерим. Ако някой нов съфорумец пита за твоите координати, бъди сигурен, че ще му ги дам.
aз си изтрих темата за да се престане с помията, но се откри нова тема и т.н и т.н.
та ти като изключително уважаван човек от мен - кажи ми коя тема съм пуснал АЗ!
за презентациите беше моя грешка да пускам тук - явно всички си знаят, та я изтрих. мислех, че серия от лекции ще ограмоти хората, а не те да стават жертви на този и онзи неграмотник от банки и др.
явно не е важно да не си жертва, а да не слушаш българи.

ПП целия порой дойде точно от това, че бисквитка не била ме познавала и марк преписа неща от уеб сайта ми.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Eeee! Naj setne stigna do izvora[istinata]Pravi si sam izvodite......
kakвото потърсило,такова намерило
Gesh

Мнение от Gesh »

Абе ти нема ли да спреш с глупостите, помията (защото тя идва само от теб) и дезинформацията.
bgmontreal написа: интересно, ти се караше на марк, а сега ?
Спри да се изказваш неподготвен и да се заяждаш с хората без да имаш основание.
bgmontreal написа: aз си изтрих темата за да се престане с помията, но се откри нова тема и т.н и т.н.
Темата не си я изтри ти. Тя ти беше изтрита, след като повдигнах въпроса. (Освен ако не искаш да кажеш, че имаш връзки с тия дето имат право да трият теми.)
bgmontreal написа: за презентациите беше моя грешка да пускам тук

Значи признаваш, че си толкова некомпетентен, че не можеш да различиш нерегламентираната реклама в некомерсиален сайт ( и имаш наглостта да искаш да консултираш хората след това - големи балъци трябва да са, за да ти се доверят) или това е част от рекламната ти стратегия.
bgmontreal написа:а не те да стават жертви на този и онзи неграмотник от банки и др.
Толкова си изпаднал щом искаш да си правиш реклама плюейки по конкуренцията, а не изтъквайки позитивните си страни (явно щото ги нямаш). Те банките затова са на тоя хал - щото в тях само некадърници работят. За твое сведение има големи некадърници и в малките финансови компании - знам го от собствен опит.
Gesh

Мнение от Gesh »

За да не оставяме глупостите на някои хора, които като л.йн.та се се опитват да изплуват на повърхността, да ни отвличат от темата ето още един агент:
Георги
905-660-7005 ext.231
или Калина на ext.232
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

...
Последно промяна от bgmontreal на Пон Яну 23, 2006 11:53 pm, променено общо 2 пъти.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Gesh

Мнение от Gesh »

bgmontreal написа:темата си я изтрих аз, иначе ако беше изтрита от друг (админ) нямаше да има: променено от bgmontreal на ...
За твое сведение обиконвените потребители нямат права да изтриват тема. Могат да изтриват заглавие на тема, публикувана от тях, както и съдържание на собствен постинг, но не и темата.
С това само доказваш колко значение отдаваш на точната терминология и потвърждаваш мнението ми за това колко голям специалист си в област, където точната терминология е от първостепенна важност.
То се вижда кой само пише простотии и рекламни самохвалства, така че ми е под достойнството да коментирам помията ти - оставям те в нея.
ПС Не съм аз този, който е започнал да говори пръв за помии, л...на и т.н. и казано честно съжалявам, че паднах до нивото ти.

И ДА СИ ТРИЕШ ПОСТИНГА ВЕЧЕ Е КЪСНО, ЗАЩОТО ГО ЦИТИРАХ В МОЯ (ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ИЗЦЯЛО). УМНИТЕ ХОРА МИСЛЯТ ПРЕДИ ДА ПИШАТ.

БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ: ИМАЙ ДОСТОЙНСТВОТО ДА СТОИШ ЗАД ДУМИТЕ СИ, А НЕ ДА МИСЛИШ, ЧЕ СА НЕЩО, КОЕТО МОЖЕШ ДА СЕ ВЪРНЕШ И ДА ИЗТРИЕШ.
Последно промяна от Gesh на Вто Яну 24, 2006 12:12 am, променено общо 3 пъти.
Заключено