Промяна в семейно положение след успешно интервю-ПОМОЩ!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mila_az

Промяна в семейно положение след успешно интервю-ПОМОЩ!

Мнение от mila_az »

Здравейте приятели,незнам къде мога да намеря инфорнация за това се обръщам към вас.
След като мина интервюто ,приятелката ми иска да се омъжва.Как трябва да постъпи-да сключва брак и тогава да продължи процедурата или да подава втори документи.И в крайна сметка как трябва да уведоми служителите в посолствата и какво точно трябва да им изпрати.
Има ли вериятност да откажат да оздадт на съпруга и сертификат ,да го викнат на интервю и други подобни?
Моля ви да споделите всичко което знаете по темата.
Благодаря на всички!
Karolina

Мнение от Karolina »

Здравей Мила!
Нашия случай е подобен. Приятелят ми мина интервюто сам. Един месец по-късно ми предложи брак и аз приех. Изпратихме писмо до Посолството във Виена за да ги уведоми, че ще си смени семейното положение. От там получихме писмо да изпрати акта за брак, акта за раждане на жена си (моя), копие от моя международен паспорт и попълнен формуляр за Искане на сертификат. След 1 месец си получих Сертификата за селекция без да съм ходила на интервю. От там нататък процедурата с медицинските и визите е като семейство.
Успех
Заключено