vie ludi li ste

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
aneliya

vie ludi li ste

Мнение от aneliya »

gotova sam da imigriram.
500 god sme pod tuuursko
ta dori i sega
vijte kakvo stava be hora
pol

a

Мнение от pol »

ako naistina si gotova ima mnogo nachini.v dosta zapadnoevr. dargavi .kanada idr. of. ezitsi sa poveche ot edin vzavisimost kade giveesh triabva da obshtuvash na mestnia ezik
aneliya

Мнение от aneliya »

tazi tema q zadavam vav vraazka s qtagana

tezi zennosti neka si ostanat v BULG :roll: :roll: :roll: :idea: :idea: :idea: ARIYA
Аватар
some

Мнение от some »

Nishto ne razbrah ot postinga v nachaloto na temata :shock:
Yanus

Re: vie ludi li ste

Мнение от Yanus »

aneliya написа:gotova sam da imigriram.
500 god sme pod tuuursko
ta dori i sega
vijte kakvo stava be hora

:shock: :shock: :?:
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Daj malko raziasnenia,za kakvo stava duma.....TURSKO,IATAGAN....Daj da zapo4nem otna4alo.
kakвото потърсило,такова намерило
Аватар
Пеги Бънди

Мнение от Пеги Бънди »

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=17992

Подозирам, че това е причината за темата. :wink:
todevkalin

Мнение от todevkalin »

Здравей Ани,
Ако си решила да емигрираш и по точно в Канада си попаднала на точното място.Но се чудя щом толкова ти пречат турците, дали като заминеш в Канада там няма да започнат да ти пречат чернокожите, индийците, или пък ти да започнеш да пречиш на квебекчаните.
Ако имаш въпроси по отношение на процедурата за емиграция или попълването на формулярите можеш да питаш във форума-винаги ще ти се отговори и ще ти се помогне.Ако пък се включваш само за да изкажеш мнението си по отношение на турците по добре се обади някоя вечер на телевизия Скат.
Drink_Drank_Punk
Има 1 предупр. за БАН

Мнение от Drink_Drank_Punk »

" Ако си решила да емигрираш и по точно в Канада си попаднала на точното място"

AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Po dobre v Bangladej da otidesh, gore dolu sushtoto e, a moje i da e po-dobre, nqma tolkova mnogo selqni
Abe q daite BAN da ne se dranzq
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Drink_Drank_Punk написа:" Ако си решила да емигрираш и по точно в Канада си попаднала на точното място"

AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Po dobre v Bangladej da otidesh, gore dolu sushtoto e, a moje i da e po-dobre, nqma tolkova mnogo selqni
Млади момко, кой вятър те довя в този форум такъв умен, че и градско чедо. Я ходи си шмъркай някъде другаде на воля. ;) :lol: :rotfl:
Veliko

Мнение от Veliko »

MrGeek написа:
Млади момко, кой вятър те довя в този форум такъв умен, че и градско чедо. Я ходи си шмъркай някъде другаде на воля. ;) :lol: :rotfl:
Е, не може да минем без изцепки, някой ако не го мързи може да изрови назад из форума що за екземпляри ("модели" по думите на мой приятел от УСА) са се появявали, анд will be, :lol: :lol: "Панта Рей" както са казали древните гърци, а аз съм го казал по-долу, :wink:
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
aneliya

az ani vi slu6am i gledam-

Мнение от aneliya »

RQDKO IMAM VYZMOJNOST DA VLQZA VYV FORUMA.MN NESHTA KATO INFORMACIQ POLUCHAVAM,STRAHOTNI STE!!!!!!!
NE MOGA DA RABERA KAK MOJESH DA ISKASH DA IZNESESH QTAGAN OT BG SLED KATO 500 GOD. TEZI HORA(TURCITE) SA NI POROBVALI.bIH SE SYGLASILA AKO IZNESESH ROZOVO MASLO, GLINENO GARNE ILI NESHTO TAKOVA, NO QTAGAN NE!S TOVA SA UBIVALI NASHITE BASHTI I DQDOVCI.NEKA OSTANEM BYLGARI DORI I TAM DALEKO!!!!!!
pipon

Re: az ani vi slu6am i gledam-

Мнение от pipon »

aneliya написа:RQDKO IMAM VYZMOJNOST DA VLQZA VYV FORUMA.MN NESHTA KATO INFORMACIQ POLUCHAVAM,STRAHOTNI STE!!!!!!!
NE MOGA DA RABERA KAK MOJESH DA ISKASH DA IZNESESH QTAGAN OT BG SLED KATO 500 GOD. TEZI HORA(TURCITE) SA NI POROBVALI.bIH SE SYGLASILA AKO IZNESESH ROZOVO MASLO, GLINENO GARNE ILI NESHTO TAKOVA, NO QTAGAN NE!S TOVA SA UBIVALI NASHITE BASHTI I DQDOVCI.NEKA OSTANEM BYLGARI DORI I TAM DALEKO!!!!!!

tova e istoriq!
tova e sponen za neshto koto nikaga ne trqbva da se zabravq ti kakvo predlagash da go onishtoja i na moite detza da rzaprvqm glupostite koito sega ychat dneshnite ychenitzi che ne e imalo tursko robstvo a e imalo osmansko proisastvie.
ti kakvo predlagash da go napravq i kakvo shte promeni tova?
usrename : pipon
pass 123456
enjoy!
miteto
Модератор

Re: az ani vi slu6am i gledam-

Мнение от miteto »

aneliya написа:NEKA OSTANEM BYLGARI DORI I TAM DALEKO!!!!!!
Анелия, българите пишат на кирилица (и по възможност с малки букви, главни само на първата дума на изречението). Ако не знаеш как да си пуснеш кирилица питай, ще ти кажем :wink:
Iskizi
Обратна връзка:

Мнение от Iskizi »

Еххх, Анелия, направо ме смая с причината на твоето недоволство! Представи си, че този ятаган е сякъл не български, а нечии други глави и тогава причината за твоето недоволство наистина ми се вижда абсурдна. Ако и аз имах такава ценна антика, за която сигурно много музеи щяха да се избият, и аз щях да искам да си я изнеса и взема с мен, където и да отида по света. А представи си, че тя може да има и емоционална стойност за човека, което ние няма как да го знаем всъщност. Така че който може нека помогне на човека да прекара ятягана през границите!!!!
Де го чукаш, де се пука!!!
Заключено