molia za pomo6t i savet
molia za pomo6t i savet
S jena mi minah me intervu na 22.11.05 sega glasim dok. za bukore6t i vaprosa mi e takav ako minem vsi4ko i ni dadat vizi (da oto4nia nie sme po programata za Quebec jenami e vode6t kandidat )moje li as da otida sam i to v toronto za6toto tam imame priateli i da vzema jili6te da zapo4na rabota i sled tova da doide jena mi s deteto i kolko pari triabva da nosia kolkoto sme pisali ili razdeleni na tri.Izviniavai te 4e pi6a na latineca no imam problem s kirilicata.Blagodaria vi predvaritelno
saita me kefi mnogo
Do kolkoto mi e izvesno vode]iya kandidat tryabva da vleze pyrvi. Pridryjava6tite mogat da vlyazat i po-kysno, no predi da sa im iztekli vizite estestveno. Za parite neobhodimo e da se pokajat pove4ko pari4ki za provincia Ontario. Byahme obsydeli 4e moje6 da nosi6 Master kard i da kaje6 4e ostanalata suma e v kartata. Nikoi nyama pravo da ti gleda kakvo ima6 v kartata. Tova e moeto mnenie. Kysmet
P.S. Pi6a na latinica zaradi tvoyata kirilica, za da mi razbere6

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
- PoLuX
- Обратна връзка:
Да, точно така е. Добавям, че водещия кандидат трябва да носи цялата сума, придружаващите, които идват след това, не ги проверяват за пари (доколкото съм чувал разбира се, нямам личен опит).kaleko написа:Do kolkoto mi e izvesno vode]iya kandidat tryabva da vleze pyrvi. Pridryjava6tite mogat da vlyazat i po-kysno, no predi da sa im iztekli vizite estestveno.
...
P.S.
kaleko, това ми прилича на "пиша ти бавно, защото знам, че четеш бавно..."

i ako vse pak otida
blagodaria na vsi4ki no ako vse pak otida sam nali 6te imam viza i kacna s ednoposo4en bilet v toronto kakvo 6te stane
saita me kefi mnogo
И при нас със съпруга ми аз съм водещия кандидат. И разбира се моят мъж като един истински джентълмен реши, че трабва първо той да замине, да уреди там нещата и тогава ние с детенце да пристигнем наготово. Но, уви, в писмото, което придружава визите изрично е посочено, че това е недопустимо. За да се ползват и признаят визите на мъжа и дето ми, те трябва да ме придружава, т.е. да пътуват с мен, може и след мен, но не и преди мен. Така, че визата ти без жената ти ведно с нея е невалидна. Ще те арестуват и екстрадират. Потърси в сайта на емиграционните - сигурно и там го пишат в информациите за влизане в страната и визи.
Obarnete vnimanie 4e, 4oveka pita.. PO PROGRAMATA ZA Quebec kandidatstvuva a iska da otide v TORONTO . Az podpisax Anex 1 koito vazi 3 godini i ne sam go narushil. Koito znae da kaze..DALI SLED PODPISVANE NA ANEX 1 za Quebec...moze da go narushi i da otide v Toronto. Tova e mnogo vazno za nego.
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
- Пеги Бънди
Ние кандидатствахме по програмата за Квебек, но кацнахме в Торонто без проблеми или каквито и да въпроси от имиграционните.
Всичките ни познати тук са били с процедурата за Квебек.
По другия въпрос вече са отговорили - водещият кандидат трябва да влезе пръв при всички случаи.

По другия въпрос вече са отговорили - водещият кандидат трябва да влезе пръв при всички случаи.

Като огън ме целуваш, като студ ме вледеняваш.
Нищо не остава...
Като утро ме събуждаш, като нощ ме притежаваш.
Но не съжалявам!
Нищо не остава...
Като утро ме събуждаш, като нощ ме притежаваш.
Но не съжалявам!
Re: i ako vse pak otida
Винаги съм се чудил на българина. То пише така ама аз ще направя така да видя какво ще станеdim37 написа:blagodaria na vsi4ki no ako vse pak otida sam nali 6te imam viza i kacna s ednoposo4en bilet v toronto kakvo 6te stane

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!