Отново на среща в Пловдив / 23.01.2006/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
AniK
Обратна връзка:

Отново на среща в Пловдив / 23.01.2006/

Мнение от AniK »

Пловдивчани, напомням ви за следващата ни среща, която ще бъде на 23.01.2006 /понеделник/, както обикновено в ресторант "Вестра". Миналия път пийнахме от ракийката и хапнахме от бонбоните на Iskizi и на Сашо, надявам се следващия път също да има повод за черпене :wink: . Iskizi, искрено ви желая в най-скоро време да получите визите, а на всички, които чакат, включително и на нас :wink: , пожелавам скоро да получат, писмата които очакват и бързо приключване на процедурата :D
Добре дошли са всички, които желаят да се присъединят към нашата компания :beer2:
Drink_Drank_Punk
Има 1 предупр. за БАН

Мнение от Drink_Drank_Punk »

Az shte zastana na vhoda s Tabela:
"Vurvete si, Ne vi trqbva Canada!!!"
Abe q daite BAN da ne se dranzq
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Drink_Drank_Punk написа:Az shte zastana na vhoda s Tabela:
"Vurvete si, Ne vi trqbva Canada!!!"
Тази тема е пусната, за да се информират желаещите да присъстват на тази среща, а не да се изказват мнения по въпроса дали ни трябва Канада или не, затова моля, да се въздържате от подобни коментари. Мисля, че не е тук мястото да се обсъжда този въпрос.
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

Ти пък кой си / коя си и откъде така изневиделица нахлу в темата ни. Ако имаш някакви терзания относно Канада можеш да седнеш и да ги споделиш с нас на по чашка, ама чак пък демонстрации с табели айде нема нужда. Или пък може би да искаш да ни повдигаш темата :roll: :evil:
Iskizi
Обратна връзка:

Мнение от Iskizi »

Anik, blagodaria za tova 4e otnovo ni podseti za sreshtata, ne 4e sme zabravili de, no drugo si e niakoi da bie kambanata! :wink:
Iskah sashto da te pitam kakvo stana s P...., polu4i li si vizata ili ne?
Де го чукаш, де се пука!!!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Iskizi написа:Anik, blagodaria za tova 4e otnovo ni podseti za sreshtata, ne 4e sme zabravili de, no drugo si e niakoi da bie kambanata! :wink:
Ами нямам представа. Не ми е писала, за да ми каже. Каза, че ще ми пише, ако има развитие. Надявам се да я е получила, че милата изгаря с 1000 евро :(
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

:D Здравейте и от мен .Този път 100% сме там .Малко ме е яд за последния път, но този ще наваксам .Честито на Iskizi за поканата ,повече лично :lol: А що се отнася за неадекватната намеса на този субект :Drink_Drank_Punk , :evil: Може да си запази мнението за себе си -НИКОЙ НИКОГО НЕ КАРА НА СИЛА -да ходи в Канада.Затова повече не са намесвай неподготвен в чужди теми които не те засягат. :twisted: А ако ти е толкова мъчно за БГ. Стой си тук . :giavol:
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

Az shte otgovoria vmesto neia- da dnes si a polu4i. :P Pojelavame i mnogo shtastie i kasmet na kanadska zemia. :haplio:
CaD

Мнение от CaD »

atanas_f написа::D Здравейте и от мен .Този път 100% сме там .Малко ме е яд за последния път, но този ще наваксам .Честито на Iskizi за поканата ,повече лично :lol: А що се отнася за неадекватната намеса на този субект :Drink_Drank_Punk , :evil: Може да си запази мнението за себе си -НИКОЙ НИКОГО НЕ КАРА НА СИЛА -да ходи в Канада.Затова повече не са намесвай неподготвен в чужди теми които не те засягат. :twisted: А ако ти е толкова мъчно за БГ. Стой си тук . :giavol:
ммм да много изпусна последня път, много се променят хората като получат визи (който беше там знае за кой говоря) :D :D :D :D :D
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Dalia написа:
Az shte otgovoria vmesto neia- da dnes si a polu4i. :P Pojelavame i mnogo shtastie i kasmet na kanadska zemia. :haplio:
Много се радвам за нея :D Дано всичките и мечти да се сбъднат :beer2:
Аватар
galin
Обратна връзка:

Среща

Мнение от galin »

Здравейте приятели от Пловдив.Аз вече ви пиша от Монтреал,ама това непречи да пиете една бира и заради мене,не че тука няма...... ама вас ви няма тука!!!!! :beer2: :drink:
atanas_f -приятелю,стягай вече багажите и идвайте тука!!!!!
AniK
Обратна връзка:

Re: Среща

Мнение от AniK »

galin написа:Здравейте приятели от Пловдив.Аз вече ви пиша от Монтреал,ама това непречи да пиете една бира и заради мене,не че тука няма...... ама вас ви няма тука!!!!! :beer2: :drink:
Ще пием, ще пием :beer2: :drink: Ти може да не дойдеш при нас, но ние ще дойдем при теб и то много скоро :wink:
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

:D Здравейте пак .Не можах да се въздържа и ще драсна някои ред .
Галине не се притеснявай и това ще стане и ти знаеш кога :wink: ,но първо в понеделник ще те уважа с някоя ракийка . :beer2: А като дойдем и там ще го повторим ЗАЕДНО :thumbsup:
Заключено