Добре дошли са всички, които желаят да се присъединят към нашата компания :beer2:
Тази тема е пусната, за да се информират желаещите да присъстват на тази среща, а не да се изказват мнения по въпроса дали ни трябва Канада или не, затова моля, да се въздържате от подобни коментари. Мисля, че не е тук мястото да се обсъжда този въпрос.Drink_Drank_Punk написа:Az shte zastana na vhoda s Tabela:
"Vurvete si, Ne vi trqbva Canada!!!"
Ами нямам представа. Не ми е писала, за да ми каже. Каза, че ще ми пише, ако има развитие. Надявам се да я е получила, че милата изгаря с 1000 евроIskizi написа:Anik, blagodaria za tova 4e otnovo ni podseti za sreshtata, ne 4e sme zabravili de, no drugo si e niakoi da bie kambanata!![]()
Iskah sashto da te pitam kakvo stana s P...., polu4i li si vizata ili ne?
ммм да много изпусна последня път, много се променят хората като получат визи (който беше там знае за кой говоря)atanas_f написа:Здравейте и от мен .Този път 100% сме там .Малко ме е яд за последния път, но този ще наваксам .Честито на Iskizi за поканата ,повече лично
А що се отнася за неадекватната намеса на този субект :Drink_Drank_Punk ,
Може да си запази мнението за себе си -НИКОЙ НИКОГО НЕ КАРА НА СИЛА -да ходи в Канада.Затова повече не са намесвай неподготвен в чужди теми които не те засягат.
А ако ти е толкова мъчно за БГ. Стой си тук . :giavol:
Ще пием, ще пием :beer2: :drink: Ти може да не дойдеш при нас, но ние ще дойдем при теб и то много скороgalin написа:Здравейте приятели от Пловдив.Аз вече ви пиша от Монтреал,ама това непречи да пиете една бира и заради мене,не че тука няма...... ама вас ви няма тука!!!!! :beer2: :drink:
atanas_f -приятелю,стягай вече багажите и идвайте тука!!!!!