Какво ще стане след 5 години?
Какво ще стане след 5 години?
Питам се, какво ще стане след 5 години например с имигантската политика в Кебек, дали все още ще набира със същата сила имигранти ? И вие как мислите ?
- rorcho
- Обратна връзка:
Hi !
Zdr Shock !
Za mnogo godini
Iavno ne znae6 4e oficialno uveli4avat kwotata za imigranti v Canada s 40%. Prez 2004g v Canada sa dopusnati 235 824 imigranta. Predvijda se da badat priemani po 328 000 imigranti za postoianno jitelstvona na godina. Tova predstavliava 1% ot cialoto naselenie na Kanada.
Citat:
" Imigraciata e kliuchat kam ikonomi4eskia uspeh na Kanada i tia e nujna vav vreme na spad na rajdaemostta , zastariavashto naselenie i vse po-zadylbo4ava6ta se lipsa na klalificirana rabotna raka" - zaiavi kandidatskiyat premier Pol Martin
Citat :
" Ikonomi4eskiat raztej v centrove kato Edmantan, Kalgari i Fort Makmari e zastrashen, poneje ima mnogo svobodni mesta " kaza Volpe
Citat :
"Chisto i prosto Kanada ima nujda ot pove4e imigranti, koito da se realizirat uspeshno na trudoviat pazar" - zaiavi Pol Martin"
Ne misli mnogo kakvo shte stane sled 5 godini - togava moje i sveta da go niama
Kakto e kazal Ain Shtain - ne znam kakvo shte predstavliava tretata svetovna voina no za 4etvartata sam siguren 4e horata 6te se biat samo s kamani i pra4ki
Be happy
Za mnogo godini

Iavno ne znae6 4e oficialno uveli4avat kwotata za imigranti v Canada s 40%. Prez 2004g v Canada sa dopusnati 235 824 imigranta. Predvijda se da badat priemani po 328 000 imigranti za postoianno jitelstvona na godina. Tova predstavliava 1% ot cialoto naselenie na Kanada.
Citat:
" Imigraciata e kliuchat kam ikonomi4eskia uspeh na Kanada i tia e nujna vav vreme na spad na rajdaemostta , zastariavashto naselenie i vse po-zadylbo4ava6ta se lipsa na klalificirana rabotna raka" - zaiavi kandidatskiyat premier Pol Martin
Citat :
" Ikonomi4eskiat raztej v centrove kato Edmantan, Kalgari i Fort Makmari e zastrashen, poneje ima mnogo svobodni mesta " kaza Volpe
Citat :
"Chisto i prosto Kanada ima nujda ot pove4e imigranti, koito da se realizirat uspeshno na trudoviat pazar" - zaiavi Pol Martin"
Ne misli mnogo kakvo shte stane sled 5 godini - togava moje i sveta da go niama

Kakto e kazal Ain Shtain - ne znam kakvo shte predstavliava tretata svetovna voina no za 4etvartata sam siguren 4e horata 6te se biat samo s kamani i pra4ki

Be happy

ре
Здравей, Рорчо
аз просто имам един голям проблем поради, който евентуално ще се отложи подаването ми с около 4-5 години ..има надежда да не се ..но незнам все още ..и понеже Канада е моя мечта от юншеските ми години, която искам да направя реална можеш да разбереш препдолагам , защо задавам глупави въпроси ..
и аз ги знам тези цифри , просто исках да получа едно потупване по рамото, така да се каже
поздрави

поздрави
k
Sled 5 god.shte e dori po lesno da se im. v canada.Na evr. souz sashto triabvat im.Dori pri naselenie 40-50mil.Canada s lekota shte bade edna ot vodeshtite ikonomiki v sveta.
- rorcho
- Обратна връзка:
Hi !
Hi Shock!
Ako ne e taina zashto tolkova mnogo vreme shte ti triabva za da kandidatstvash za Canada !?! Sled okolo 5 godini v Canada shte sa vlezli okolo 1,6 mil imigranti, opredeleno niama da im stignat
Ti na kakva vazrast si
Dano po-skoro da otidesh tam - kasmet
Be happy !
Ako ne e taina zashto tolkova mnogo vreme shte ti triabva za da kandidatstvash za Canada !?! Sled okolo 5 godini v Canada shte sa vlezli okolo 1,6 mil imigranti, opredeleno niama da im stignat

Be happy !
- manman
- Обратна връзка:
Аз бих казал че не може да се прави кой знае каква рогноза,поради факта че настъпват глобални климатични промени влияещи на всичво включително и на икиномиките. След 5 г. е трудно да се каже къде ще е добре да се имигрира и къде не.
на последък се върти един мнвого интересен филм по "Дискавъри чанъл" кадето се споменава че процесът на засилващити се природни катаклизми е необратим дори и моментално да спрем да замърсяваме околната среда.
на последък се върти един мнвого интересен филм по "Дискавъри чанъл" кадето се споменава че процесът на засилващити се природни катаклизми е необратим дори и моментално да спрем да замърсяваме околната среда.
-
Ми да, нищо не може да се пробнозира за след 5 години:)!
Аз все пак имам чуството че тук ще е по кофти от там за много години напред. Особенно след като всички като нас се изнесат, а тук останат само родолюбците от "атака" смесени с (познайте кои) в съотношение 1/3. А пък европа идва насам за да взима, а не за да дава.
На мен също ми се ходи в Канада от юношеска възраст:). Имам си причина подобна на мираж в пустиня...
Аз все пак имам чуството че тук ще е по кофти от там за много години напред. Особенно след като всички като нас се изнесат, а тук останат само родолюбците от "атака" смесени с (познайте кои) в съотношение 1/3. А пък европа идва насам за да взима, а не за да дава.
На мен също ми се ходи в Канада от юношеска възраст:). Имам си причина подобна на мираж в пустиня...
aide stiga plashi horata sega s tia kataklizmimanman написа:Аз бих казал че не може да се прави кой знае каква рогноза,поради факта че настъпват глобални климатични промени влияещи на всичво включително и на икиномиките. След 5 г. е трудно да се каже къде ще е добре да се имигрира и къде не.

THE LAST LINE OF DEFENSE
- manman
- Обратна връзка:
nikogo ne plasha ama factite sa si facti nali?JoroF написа:aide stiga plashi horata sega s tia kataklizmimanman написа:Аз бих казал че не може да се прави кой знае каква рогноза,поради факта че настъпват глобални климатични промени влияещи на всичво включително и на икиномиките. След 5 г. е трудно да се каже къде ще е добре да се имигрира и къде не.
- hullboy
- Изгонен от форума
Sled 5 god.
Zdrasti Shock
Sled 5 godini ste stanat biznes naemite oste po skapi, ako sega ti trjbvat 40 K za biznes togava ste ti trjbvat 60 K.
Kastiata kojato ste iskas da si kupis za da zivees v neja i tja ste e poskapnala s oste 20 000.
S drugi dumi vaprosa e dali ste izkaras 50 000 CAD na tova mjasto kadeto si sega za 5 god.
Ako otgovora e ne, vizdas kakvo ste stane sled 5 god.
Ako ste tragvas za Canada kolkoto po rano tolkova po dobre.
Pozdravi
Hullboy
Sled 5 godini ste stanat biznes naemite oste po skapi, ako sega ti trjbvat 40 K za biznes togava ste ti trjbvat 60 K.
Kastiata kojato ste iskas da si kupis za da zivees v neja i tja ste e poskapnala s oste 20 000.
S drugi dumi vaprosa e dali ste izkaras 50 000 CAD na tova mjasto kadeto si sega za 5 god.
Ako otgovora e ne, vizdas kakvo ste stane sled 5 god.
Ako ste tragvas za Canada kolkoto po rano tolkova po dobre.
Pozdravi
Hullboy
Ако имиграцията намалее значително, може и да не стане това, което е описъл Хълбоя... И наистина никой не знае какво ще стане след 5 години (а даже и след 2), но може би аз не съм достатъчно запознат, а други са по-навътре в нещата от мен 

Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
- hullboy
- Изгонен от форума
Sled 5 godini
Zdraveite
Zdraveite
Lovja se na bas che nito emigratsiata ste namalee nito tsenite na biznes naemite ste padnat.
Samo opaskata kojato ja ima v momenta za emigratsia ste naliva oste hora za sledvastite 3 - 4 godini.
Sega predizborno obestavat da namaljat ili mahnat taksa “ Right of lending fee”
Taka che stava oste po dostapno I atraktivno.
V dogovora mi za sledvastite 5 god. za biznes naem e vkluchena klauza po 1 $ ekstra na kvadraten fut za vsjaka sledvasta godina
( 800 futa * 1 ) = 800 $ ekstara vsjaka godina.
Ima i nefiksirana chast ot naema kojato se meni vsjka godina za, danak sgradi, chistene na snjag, izvozvane na bikluk, vsichki tezi taksi se vdigat vsjaka godina vaprosa e s kolko.
No daze I sobstvenika na sgradata ne znae I za tova e ostavena tazi suma za dogovarjane vsjaka godina.
Ako biznes adresa e downtown, a za tam vinagi ima kandidati njama kakvo da sporim
Vsichkji tezi faktori sochat samo edno.
Po visoki naemi sled 5 god.
Pozdravi
Hullboy
Zdraveite
Lovja se na bas che nito emigratsiata ste namalee nito tsenite na biznes naemite ste padnat.
Samo opaskata kojato ja ima v momenta za emigratsia ste naliva oste hora za sledvastite 3 - 4 godini.
Sega predizborno obestavat da namaljat ili mahnat taksa “ Right of lending fee”
Taka che stava oste po dostapno I atraktivno.
V dogovora mi za sledvastite 5 god. za biznes naem e vkluchena klauza po 1 $ ekstra na kvadraten fut za vsjaka sledvasta godina
( 800 futa * 1 ) = 800 $ ekstara vsjaka godina.
Ima i nefiksirana chast ot naema kojato se meni vsjka godina za, danak sgradi, chistene na snjag, izvozvane na bikluk, vsichki tezi taksi se vdigat vsjaka godina vaprosa e s kolko.
No daze I sobstvenika na sgradata ne znae I za tova e ostavena tazi suma za dogovarjane vsjaka godina.
Ako biznes adresa e downtown, a za tam vinagi ima kandidati njama kakvo da sporim
Vsichkji tezi faktori sochat samo edno.
Po visoki naemi sled 5 god.
Pozdravi
Hullboy
Данните сочат, че имиграционните апликации от азия са намалели 4 пъти през 2004 в сравнение с 2003... Обаче аз съм съгласен, че като цяло имиграционният поток няма да намалее за 5 години поради натрупаните кандидатури, а и докато има значително по-нестабилни в икономическо и политическо отношение държави от Канада (в момента в такива страни живее над 50% от популацията на света). Но никъде никой не може да бъде сигурен, най-малкото хора от това ниво, където сме ние.
След няколко години може да има сериозна рецесия, възможно е валутните курсове да се променят значително (така, че тази сметка, която Хълбой прави изобщо може да няма значение - но той това го знае, защото това му е бизнесът
), очертават се политически промени в близо бъдеще, изобщо дори и шефът на централната банка на Канада не може да ти каже какво ще стане със сигурност след 5 години. Нека да не забравяме, че освен тренд има и циклични флуктуации на цените на недвижимите имоти (а и на всеки икономически показател въобще) и те имат не малко отражение в/у крайният резултат - важно е да се уцели "точният" момент - но в този смисъл имиграционните възможности са доста ограничени - трудно е да се пристигне на "правилното място в точното време" и т.н.
И накрая - съществуват международни (и поради това много сложни) сили и взаимоотношения, в/у които дори Канада не може да влияе.
Например според ЦРУ Канада е на 11 <поправка преди=13 /> място в света по БВП (намерете си сами тази информация, ако ви интересува), след Русия и Бразилия, следвана много плътно от Мексико - на времето се коментираше някаква статия от в-к "Стандарт" на този форум, в която бяха съчинени други данни, по които аз не взех отношение, защото отдавна знам какво се пише по вестниците за масова употреба... Та така...
След няколко години може да има сериозна рецесия, възможно е валутните курсове да се променят значително (така, че тази сметка, която Хълбой прави изобщо може да няма значение - но той това го знае, защото това му е бизнесът

И накрая - съществуват международни (и поради това много сложни) сили и взаимоотношения, в/у които дори Канада не може да влияе.
Например според ЦРУ Канада е на 11 <поправка преди=13 /> място в света по БВП (намерете си сами тази информация, ако ви интересува), след Русия и Бразилия, следвана много плътно от Мексико - на времето се коментираше някаква статия от в-к "Стандарт" на този форум, в която бяха съчинени други данни, по които аз не взех отношение, защото отдавна знам какво се пише по вестниците за масова употреба... Та така...
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
- Lub0
- Обратна връзка:
Нищо съществено няма да се промени по света в следващите 5 години, което да повлияе на имиграцията в Канада, сиреч след 5 години ще е същото положение, както и днес. Казва ви го човек работил за КГБ и ЦРУ...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Az pak mislia che imigraciata za Canada shte se zasili v pati , zashtoto ako slyhovete sa verni che USA shte hlopne vratite ,potoka shte se nasochi kam CANADA koeto e goliam + i - za neia
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma