zapitvane po kazus po DCS
zapitvane po kazus po DCS
Iziskva mi se ot posolstvoto vav Viena nivo frenski minimum intermediarie 4 nivo i test ,potvarjdava6t vladeeneto na tova nivo.V momenta karam kurs v Alliance francaise Ruse,priznava li se tozi kurs i testa v kraq mu ot posolstvoto vav Viena?
Zapitvane po kazus po DCS
Zdraveite i Chestite Nova Godina
AZ sam s edna godina otlagane za da izkaram i zashtita kurs s nivo intermadiere module 2.Zatova znam,che priznavat samo Aliance France,
ICHS kam Sofiyskia v Sofia i saotvetno Frenskia kulturen tsenta,koe nivo pisa v DCS ta se usamniha,ne se pritesniavai veche pochti vsichki podali DCS kraya na 2005,poluchavat pismo da im izpratiat dokument za ezika!
Mnogo kasmet prez novata godina!
AZ sam s edna godina otlagane za da izkaram i zashtita kurs s nivo intermadiere module 2.Zatova znam,che priznavat samo Aliance France,
ICHS kam Sofiyskia v Sofia i saotvetno Frenskia kulturen tsenta,koe nivo pisa v DCS ta se usamniha,ne se pritesniavai veche pochti vsichki podali DCS kraya na 2005,poluchavat pismo da im izpratiat dokument za ezika!
Mnogo kasmet prez novata godina!
Re: zapitvane po kazus po DCS
Ако курса е на изискваното ниво значи се признава. Ако не е на същото ниво, ще трябва да продължиш курса докато покриеш изисваното ниво. Трябва първо да разбереш на какво ниво отговаря това 4 ниво, което ти изискват. Иначе документи издадени от Alliance francaise се признават от посолството във Виена.ivanq написа:Iziskva mi se ot posolstvoto vav Viena nivo frenski minimum intermediarie 4 nivo i test ,potvarjdava6t vladeeneto na tova nivo.V momenta karam kurs v Alliance francaise Ruse,priznava li se tozi kurs i testa v kraq mu ot posolstvoto vav Viena?
Успех!
-
zapitvane po kazus po DCS i predstoq6ti intervyuta
Blagodarq na vsi4ki za otgovorite,tozi slu4ay kasae ne to4no men,a moy priqtel,koyto e v opisanata situaziq!Ob6to vzeto na6eto mnenie po vaprosa savpada s tova ,koeto ni podadoha i pove4eto ot vas-otnovo merci!I uspeh na vsi4ki v prozedurata.A ina4e li4no az sam v dalgo o4akvane za konkretna data za intervyu-DCS 01.08.05,Accusé-24.08.05, data za intrevyu-???Molq na vsi4ki da se obajdat pri polu4avane na data i eventualno dopalnitelna informaziq za izpitva6tiq za qvno predstoq6tata entrevue-cesiq fevruari-mart...!
За тези, които подават документи до Виена бих ги посаветвала да не пращат никакви допълнителни документи освен онези, които се изискват. Ог интервюто разбрах, че искат да сме точни и конкретни без допълнителни и странични документи и отговори. Аз лично много се чудех дали да не представя сумати допълнителни документи, които според мен (по моя си представа без те да ми ги изискват) ще са ми отполза. ДОБРЕ ЧЕ НЕ ГО НАПРАВИХ. На интервюто се убедих, че съм спечелила от това. Никаде в първите документи не ти искат да представиш сертификат - пишеш си само нивото. Дори не бях изпратила във Виена документ за собственост на недвижим имот. Вече за самото интервю бях се подготвила както със сертификат за френски, така и с имотното си състояние. Не правете нищо, което те не ви искат, защото самоинициативите да покажете повече само и само да успеете в повечето случаи са във вреда отколкото в полза. Преди да се явя на интервюто разговарях с полицай, който работи в отдел "Миграция". Вярно, че това е България и е много различно от Канада, но той също ме посъветва - нищо странично, само каквото искат като документ и да давам отговори конкретно на зададените въпроси. Евентуално на самото интервю в краен случай ако се наложи да представя допълнителните документи, които по мое усмотрение съм изготвила. И наистина на интервюто с г-жа Хорнер допуснах една грешка - не отговорих точно на зададения въпрос, а изпаднах в ненужни подробност и обяснение -това ми костваше много. Е, минах успешно интервюто, но като се има предвид, че бях сама, като влязох в 9.00 часа излязох изцедена като лимон в 10.15 и през цялото това време се водеше разговор, та чак и спор без прекъсване. Надявам се по някакъв начин да съм била полезна с информацията, но знайте, че всичко е много индивидуално. Стискам палци на на тези, които им предстои интервю и успех на тези, които са пред заминаване.