О това е наистина весело:
Един американец ходи с куче - кукла по улиците на Квебек и се бъзика с местните (на английски е)
http://www.dumpalink.com/media/11311899 ... _To_Quebec
Много странна е реакцията на канадската преса към събитието:
http://www.gothamist.com/archives/2004/ ... canada.php
Дава достатъчно материал за размисъл за народопсихологията в братски Квебек
Кучето - кукла ТРИУМФ в Квебек
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Мда...
Горките жалки идиоти кебекари...
Аз лично, на мястото на всеки един американец, бих се посмял малко повече над собствения си президент...
И по-малко бих се смял на куража на тези изстрадали кебекари да си запазят езика и да миришат тапата с вино, вместо да се оригват след бъргъра и 4-тата Буд, докато си гледат бейзбола...
Е, разбира се, въпрос на вкус...
Горките жалки идиоти кебекари...
Аз лично, на мястото на всеки един американец, бих се посмял малко повече над собствения си президент...
И по-малко бих се смял на куража на тези изстрадали кебекари да си запазят езика и да миришат тапата с вино, вместо да се оригват след бъргъра и 4-тата Буд, докато си гледат бейзбола...
Е, разбира се, въпрос на вкус...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
mи ние го обсъждахме това като стана
дори май имаше официално оплакване до шоуто на Конан за това
ама нищо де, вие сте чудесни че го пуснахте....имате прекрасно чуство за хумор фор ми ту пуп он.
дори май имаше официално оплакване до шоуто на Конан за това
ама нищо де, вие сте чудесни че го пуснахте....имате прекрасно чуство за хумор фор ми ту пуп он.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аз възприемам тая работа с кучето като сатира срещу американските стереотипи. И срещу американците, които цвъкат лайната си където и да отидат. Липса на чувство за хумор е да възприемаш буквално кучето. Май наистина Квебек е място, лишено от чувство за хумор..
Силно се надявам да не е заразително, защото пътувам нататък.
Конан О'Брайън не се ебава с президента??
айде говорете като сте по-подготвени.

Конан О'Брайън не се ебава с президента??
айде говорете като сте по-подготвени.