intervuto mina no imam vapros

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Dimitar

intervuto mina no imam vapros

Мнение от Dimitar »

s dve dumi , az sam na 25 jena mi na 21 , 3ta godina studenti zadochno, az 3 godini trudov staj tia 2 , 5600 CAD , 10 nivo angliiski i go zashtitihme, 7 nivo frenski, no gospodin La Reu ni go svali na 5,6 i na dvamata .
motivite za da ni skasa sa : " malki ste , niamate oshte vishe obrazovanie, parite sa vi malko , i ste se nadcenili s frenskia " pri koeto kazva che ima dva varianta edinia da ni skasa napalno , a drugia da ni dade vtori shans sled 12 meseca kato ni uvedomi s pismo prez ianuari . na izlizane ne ni dade nishto , samo si stisnahme racete i izliazohme . interesuva me tova che ne ni e dal nikakav formuliar na izlizane ili dokument - kak da go talkuvam ?
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Спокойно си карай празниците и не ги почерняй с тежки мисли.
Колкото и да е нетриятно чувството, но сега нищо не зависи от теб. Ще трябва да изчакаш януари месец, за да разбереш какво е решението на мюсюто. :roll:
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Hi
Sorry za sluchkata...ama az iskam da vi pitam neshto:
vie ne mu li kazahte, che predpochitate vtoria variant i kakvi da sa sledvashtite vi stapki??? Ako ne ste - goliama greshka ste napravili, zashtoto edin dostatachno motiviran chovek bi drapal s nokti i zabi.A dokolkoto znaem za tazi sesia - La Rue iska motivacia da se dokazva... Daite malko poveche info, no po princip triabva da chakate i nishto drugo ne vi ostava. Dano ne ste mu malchali i ste nablegnali na vtoria variant....
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Ех, много жалко! Съжаляваме много, че така е станало с вас на интервюто.

Но искрено се надяваме, че мосю Жан Ла Рю и колегите му ще размислят и ще ви изпратят през месец януари писмо, с което ще ви поканят на второ интервю.

Както се казва нова година - нов късмет! :lol:

Хайде горе главата и без черни мисли. Скоро ще се оправят нещата и при вас. Мислете позитивно и сме сигурни, че ще успеете. :D
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: intervuto mina no imam vapros

Мнение от yaiuat »

Dimitar написа:s dve dumi , az sam na 25 jena mi na 21 , 3ta godina studenti zadochno, az 3 godini trudov staj tia 2 , 5600 CAD , 10 nivo angliiski i go zashtitihme, 7 nivo frenski, no gospodin La Reu ni go svali na 5,6 i na dvamata .
motivite za da ni skasa sa : " malki ste , niamate oshte vishe obrazovanie, parite sa vi malko , i ste se nadcenili s frenskia " pri koeto kazva che ima dva varianta edinia da ni skasa napalno , a drugia da ni dade vtori shans sled 12 meseca kato ni uvedomi s pismo prez ianuari . na izlizane ne ni dade nishto , samo si stisnahme racete i izliazohme . interesuva me tova che ne ni e dal nikakav formuliar na izlizane ili dokument - kak da go talkuv m ?
Еххх, и на мен Ф. Пулен ми беше казал подобни неща но не ми е давал възможност да избирам а направо ми тресна после отказа. :bigeyecry: ....Размахвам ръце към небето и питам целия свят сега- "Кажете ми защо?".......:briah:

Някак си се натъжавам като си спомня пък и честно да ти каза и за вас сега се натъжавам щото даму се не види сме млади и колкото по рано се отиде в Куебек толкова по добре за нас. То хубаво човек и съпругата му да имат две завършени висшета, по 7-8 години стаж по специалността, да учат години за да защитят прилични нива на фр. и анг. ама то докато се осъществи това човек току станал на възраст на която едва ли ще му е вече до Куебек пък и няма я толкова години от живота са да отделя за нещо с неясен завършек зависещо от една персона.

Ти и жена ти кой вариант избрахте?

За това че не ти е дал никакви документи не се притеснявай. Той си отбелязва нещо и после със сигурност ви го приобавят в досието (имиграционното при тях)

Каквои смятате да правите сега?

:beer:
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Tova ,koeto napisa Yaiuat e viarno:
"Някак си се натъжавам като си спомня пък и честно да ти каза и за вас сега се натъжавам щото даму се не види сме млади и колкото по рано се отиде в Куебек толкова по добре за нас. То хубаво човек и съпругата му да имат две завършени висшета, по 7-8 години стаж по специалността, да учат години за да защитят прилични нива на фр. и анг. ама то докато се осъществи това човек току станал на възраст на която едва ли ще му е вече до Куебек пък и няма я толкова години от живота са да отделя за нещо с неясен завършек зависещо от една персона. "
Hem triabva da si mlad,za da si barzo adaptiven,hem da ima6 i obrazovanie i staj zad garba si."E ne stava i kino i sladoled!" :D :D :D

Mitko ,ne se pritesniavayte,ako Jean La Rue zabravi da vi pi6e prez Yanuari,mi pusni li4no saob6tenie i mi napomni da ti dam li4nia mu mail da mu napomni6 za vas.Az mu go imam!
Заключено