АИДЕ НА КУПОНАААА...
- tu5
- Обратна връзка:
АИДЕ НА КУПОНАААА...
На 21 Декември 2005, от 20:00 на адрес 4372, St.Laurent в Монреал
ще има яко българско парти, считайте се за поканени
A bad excuse is better than none.
hi
adres 4372? mi az sam v st lau, ma bassi ot 1 li da pochna izdirvaneto 

Re: АИДЕ НА КУПОНАААА...
Zna4i li towa, 4e 6te se biete tam ?tu5 написа:На 21 Декември 2005, от 20:00 на адрес 4372, St.Laurent в Монреал
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
А, имало и хора и ръченици...mama_kenga написа:Вярно ли само чалга се слуша на тези купони? Досега не съм била, ама от това, което подочувам няма и да стъпя. Задължителен ли е боя?
Боя не е задължителен, ако бягаш бързо...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
-
Ne pla6ete horata. Ne boise mama_kenga i tam e za hora napraveno. Do sega sam propusnal samo 2 kupona i ne mi se e nalagalo da se biq na nito edin ot tqh. Tuk sam ot 3g. Slu6a se HUBAVA muzika ot mnogo janrove i moje6 da si iskara6 priqtno a i ne na posledno mqsto moje6 da otide6 s detecata bez da ti se nalaga da tarsi6 nqkoi da bavi.IvHaydu написа:А, имало и хора и ръченици...mama_kenga написа:Вярно ли само чалга се слуша на тези купони? Досега не съм била, ама от това, което подочувам няма и да стъпя. Задължителен ли е боя?
Боя не е задължителен, ако бягаш бързо...
![]()
![]()
![]()
I mnogo zdrave ot men

CHASHATA E POCHTI PALNA
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
h
Teb ti svurshiha izpitite i sega kupon, a??? 

Специално за Елия (е, и за другите
) - ето карта на мястото...
А ето и официалната обява:

А ето и официалната обява:
ДаниелПРЕДКОЛЕДНА БЪЛГАРСКА ДИСКОТЕКА
21 декември, сряда, 20:30
клуб "Balattou"
Вход - 5 долара
Елате да видите обновената програма на Ева Савова и Тодор Кацаров !!!
Елате да се повеселим и да потанцуваме заедно!!!
Най-хубавите български песни на всички времена!!!
Песните, с които сме израснали и най-новите хитове, подбрани за вас от DJ Краси!!!!
Българска поп и рок музика, български хора и българско настроение – какво по-хубаво от това !!!!
ОЧАКВАМЕ ВИ!!!
Медиен партньор на събитието
Радиопредаването "The Sound of Bulgaria" – всяка събота сутрин от 10:05 до 10:30 на вълните на CINQ 102.3 FM Radio Centreville
aide na kupona
kakvo znachi ''samo chalgi li se slushat'' stiga s tazi prostotia. sprete da zavigdate na horata v bulgaria. mnogo dobre znaem che ne giveem tam zashtoto ne che ne e hubavo,a prosto ne mogem da se izhranvame.
Re: aide na kupona
Каква прехрана, какви 5 лева? Бих дошла само за да се запозная с Елиа - ако и тя иска , де. Свърших изпитите и сега съм като птичка цял месец! .pol написа:kakvo znachi ''samo chalgi li se slushat'' stiga s tazi prostotia. sprete da zavigdate na horata v bulgaria. mnogo dobre znaem che ne giveem tam zashtoto ne che ne e hubavo,a prosto ne mogem da se izhranvame.
aide
ezera mila ima i v bulgaria ima neveroiatno krasiva priroda planini reki ezera more prekrasni plagove prekrasni hora dishashti misleshti papo niama samo
gosho- niama prase losho