Parvo iskam da popitam poneje sam na 21 a procedurata trae okolo 1,5-2 godini do koloto razbrah dali shte me pusnat na tazi vazrast da zamina, vtoro oshte nesam izkaral kazarma neznam dali e minus v moq polza.
Razbrah che e po-lesna emigraciqta v frensko govorqshtata Canada, vqrno li e?Kade se provejdat tezi sreshti i s kogo da govorq za nujnite dokumenti s tazi advokatska kantora predpolagam?
I oshte vednaj dali shte me pusnat na takava vazrast, tova me pritesnqva mnogo. Imam priqtelka koqto me nasochi kam neina poznata. Ta vaprosnata jena mi dade nqkakva info za cqlostniqt plan po zaminavaneto(tq v momenta chaka intervu, i mi kaza che ako rabotish i nqmash mnogo vreme za zanimavane s dokumenti po-dobre e sas firma. V Quebec do kolkoto razbrah se govori frenski a do kolkoto mi dadoha informaciq, tam se emigrira po lestno otkolkoto v angliisko govorqshtata Canada.
Vaprosite sa prekaleno mnogo za da se poberat v edin abzatz.
-
Re: Vaprosite sa prekaleno mnogo za da se poberat v edin abz
За възрастта ти изобщо не се притеснявай, това не е никакъв проблем. Първо обаче си направи on-line теста, за да видиш дали минаваш.Milen Velikov написа:Parvo iskam da popitam poneje sam na 21 a procedurata trae okolo 1,5-2 godini do koloto razbrah dali shte me pusnat na tazi vazrast da zamina, vtoro oshte nesam izkaral kazarma neznam dali e minus v moq polza.
Razbrah che e po-lesna emigraciqta v frensko govorqshtata Canada, vqrno li e?Kade se provejdat tezi sreshti i s kogo da govorq za nujnite dokumenti s tazi advokatska kantora predpolagam?
I oshte vednaj dali shte me pusnat na takava vazrast, tova me pritesnqva mnogo. Imam priqtelka koqto me nasochi kam neina poznata. Ta vaprosnata jena mi dade nqkakva info za cqlostniqt plan po zaminavaneto(tq v momenta chaka intervu, i mi kaza che ako rabotish i nqmash mnogo vreme za zanimavane s dokumenti po-dobre e sas firma. V Quebec do kolkoto razbrah se govori frenski a do kolkoto mi dadoha informaciq, tam se emigrira po lestno otkolkoto v angliisko govorqshtata Canada.
Ето тук можеш да си направиш теста:
http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=en
Ако ставаш просто си подготви документите и учи френски.
А за срещите във Варна прочети тази тема:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=17251
Що се онася до имиграционния процес, процедурата по имиграция в Квебек трае максимум 1,5 години, а тази за английската част трае 4-5 години.Единствения проблем относно имиграцията в Квебек е, че трябва да се учи френски, защото интервюто се провежда на френски език,но това не е болка за умиране.Така, че ти си прецени къде е по-лесно.
Относно казармата не съм чула някой да има проблем, защото не е минал казармата.
Направи си теста и ако го минеш ми пиши Л.С. и ще ти кажа какво да правиш след това.
Успех!