Въпрос за COFI и доходи
Въпрос за COFI и доходи
Скоро дошъл приятел поработва 20-30 часа на седмица, легално, не е кой знае каква работа, съответно е ниско платена.
Извикаха го на COFI от февруари, в задачата се пита колко е легалния месечен доход, при който ще продължават да му плащат от COFI-то.
В противен случай по-добре да не бачка, а да учи езика.
Чувал съм, че преди време сумата е била около 500$ на месец, но не можах да намеря нищо из официалните сайтове черно на бяло, може би не търся където трябва.
Ако някой знае линк към подобен сайт/таблица/формуляр, да обади, за което благодаря предварително.
Извикаха го на COFI от февруари, в задачата се пита колко е легалния месечен доход, при който ще продължават да му плащат от COFI-то.
В противен случай по-добре да не бачка, а да учи езика.
Чувал съм, че преди време сумата е била около 500$ на месец, но не можах да намеря нищо из официалните сайтове черно на бяло, може би не търся където трябва.
Ако някой знае линк към подобен сайт/таблица/формуляр, да обади, за което благодаря предварително.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
това пък за пръв път го чувам, сумата от кофи-то да зависи от дохода?!
единственото условие е да не отсъстваш и да не спиш в част
- за да не те изгоният от курса
пък ти, ако искаш работи за 20$/ч в извън учебно време
единственото условие е да не отсъстваш и да не спиш в част

пък ти, ако искаш работи за 20$/ч в извън учебно време
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
-
Питането изобщо не е глупаво.Аз лично също се интересувам от тези въпроси и с интерес следя развитието на темата.Tutankamon написа:Otnovo edno glupavo pitane na uvajaemiat, koito puska temata. Abe hora ima si institucii, koito raziasniavat imate li pravo da rabotite i da ste v COFI, kakuv e smisula da se puskat glupavi temi v toia ve4e izblednial forum.
А ти мумийо след като мислиш,че форумът е избледнял спри да пишеш в него!
Аман от простотии......................
Док..........
TROUBLEMAKER
- bis
- Обратна връзка:
За Док.:
Това което знам:
Пари от Кофи 460 $ на месец като ваканциите и празничните дни не се плащат.
Кофи + социал :
получаваш си социала /за сам 525$, за двама 850/ + към 180$ на месец и имаш право да работиш ако си сам за 200$ на месец легално, ако сте двама на социал 300$ на месец.
Това което знам:
Пари от Кофи 460 $ на месец като ваканциите и празничните дни не се плащат.
Кофи + социал :
получаваш си социала /за сам 525$, за двама 850/ + към 180$ на месец и имаш право да работиш ако си сам за 200$ на месец легално, ако сте двама на социал 300$ на месец.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
Ооо, уважаема, да не би квебеквата да не пуска вече, че така сте се развихрилаTutankamon написа:Otnovo edno glupavo pitane na uvajaemiat, koito puska temata. Abe hora ima si institucii, koito raziasniavat imate li pravo da rabotite i da ste v COFI, kakuv e smisula da se puskat glupavi temi v toia ve4e izblednial forum.

Съгласен съм, че информацията трябва да се черпи от официални източници, форума е само за сведение, ама чак пък толкоз да изпращява човек като Вас пред Коледа !?
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин