nai-setne zavetnoto pismo za viza
nai-setne zavetnoto pismo za viza
zdraveite priateli. nai-setne doide i nashia red da se pohvalim. dnes doide pismoto za viza. iskat ni pasportite , rasta i cveta na otchite. ne moga da vi opisha kolko sme shtastlivi. a ne znam kakvo shte e kogato gi vzema v racete si. no imam i vapros.; dali e vazmojno ako otida litchno do bukoresht , na momenta da mi slojat vizite i da se pribera v balgaria s pasportite ni. izritchno mi e opomenato v pismoto , tche shte mi kostva 15 rabotni dni ot datata na pristigane na pasportite v posolstvoto. niakoi minal li e po tozi natchin. iskam da blagodaria i na vsitchki forumci , nai-vetche na plamen, na polia , na vsitchki saforumci za okazana pomosht , davania kuraj i savete i bez vsitcki vas ne bihme mogli da izminem tozi dalag i matchitelen pat . no , vse pak uspiahme. blagodaria vi ot sarce. POLIA, stiagaite sas sestra mi kupona, pristigame skoro!!!!uspeh i na vsitchki koito sa tragnali po tranlivia pat!!! neli i valentin.
Re: nai-setne zavetnoto pismo za viza
4estito, Neli! Bi li si kazala datata na medicinskite? O6te edin vypros: gledala li si tvoya online -status? Ako ima6 "Decision made" - ot koya data e? 6toto v4era na nas na online- statusa ni izleze "Decision made".Merci!
- miloto
- Обратна връзка:
chestito
Chestito, jelaia mnogo kasmet i popaten viatar!
Mislia, che ne mojesh sama da otidesh i za edin den da ti slojat viza. Po-dobre si gi prati pasportite s Trankov ili s DHL, a prez tova vreme si varshi tuk ostanalite ne malko zadachi.
Uspeh
Mislia, che ne mojesh sama da otidesh i za edin den da ti slojat viza. Po-dobre si gi prati pasportite s Trankov ili s DHL, a prez tova vreme si varshi tuk ostanalite ne malko zadachi.
Uspeh
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Боже,Нели,колко се радвам за вас!!!!След всички перипетии-най-сетне!!!
Обади се в Консулския отдел и питай дали не би могла да отидеш лично до посолството за да получиш визата по-бързо!Аз също бих направила така,ако има подобна възможност...Че то вашето не беше чакане,не беше чудо...Но,важното е,че най-сетне визите са тук и скоро ще се видим!Сестра ти ще бъде на седмото небе от радост!Ето,че става,само чакането е голямо и притесненията,видя ли?
Още веднъж ЧЕСТИТО!!!
Обади се в Консулския отдел и питай дали не би могла да отидеш лично до посолството за да получиш визата по-бързо!Аз също бих направила така,ако има подобна възможност...Че то вашето не беше чакане,не беше чудо...Но,важното е,че най-сетне визите са тук и скоро ще се видим!Сестра ти ще бъде на седмото небе от радост!Ето,че става,само чакането е голямо и притесненията,видя ли?

Още веднъж ЧЕСТИТО!!!
izvinete me priateli!! vav vtcherashnata euforia i barzinata da vi se pohvalia naistina propusdnah da vi napisha datite , ta da sveriteb tchasovnicite, makar tche vetche se ubedih , tche kam vseki slutchai podhojdat individualno. eto i datite.; 02.07.2002- intervu ; zavedeno dosie v bukoresht na 27.09.2002 , napraveni medicinski-12.11.2002 ; izprateno svidetelstvo za sadimost ot rusia za saprugat mi- 16.11.2002; izprateni otpetchataci ot moite prasti-11.12.2002. na 10.05.2003 -statusa ni se promeni v desision made ; napisano pismo za vizite -28.7.2003. vse oshte ne moga da se savzema, zashtoto 10godini drah zemiata da se varna otnovo v kanada i eto tche nai-setne shte imam tazi vazmojnost. nai veroiatno shte letim na 07.09.no za tova shte vi pisha po-kasno , a sega imam oshte kup neshta. blagodaria vi za sardetchnite pozdravlenia i pojelania. dai boje takova shtastie vsekimu. neli i valentin.

Za da se slu4i nechto , triabva silno da go jelae6!!!!!!
biah napravila na trankov palnomoshno, s koeto toi proveriava do kade sme stignali. pred poslednoto mu hodene -na 24.07. ne biaha vzeli reshenie, no sled negovoto zapitvane vednaga sa se razmardali i na 27.07 sa ni napisali pismoto. i kogato na 06.08. trankov beshe v bukoresht e iskal da ni ostavi pasportyite, no te ne sa iskali , zashtoto triabvvalo da sa pridrujeni ot kopie na pismoto,, a to pristigna na 07.08.sledvashtoto mu hodene shte e na 20.08. i az vav ponedelnik shte si gi vzema i vav vtornik shte gi pratia s DHL.niamam vreme za gubene.shte si spestia 1 mesec.iskam da patuvam kolkoto se moje po-barzo. tam me tchakat sestra mi , bratovtchedi i mnogo priateli.kogato polutcha podtvarjdenie na rezervaciite shte vi pisha totchno koga i s koi aviolinii shte patuvam.neli.
ami bileti se namirat lesno s dobri priateli. imame takav dobar priatel v toronto , koito ima travel agencia. toi ni nameri bileti. sestra mi shte gi platiat vednaga , a nie posle shte se razplashtame/ kato pristignem/.ta ako utre polutchim OK za sofia-amsterdam , letim na 12.09 prez amsterdam. ima li drugi koito shte letiat s tozi polet.? JOY ,niamam tarpenie da pristignem i da se zapoznaem. a ti mi beshe obeshtala da mi opishesh podrobno vasheto patuvane.nali ne si zabravila.???!!!1 neli