Вижте... не се палете излишно...
Съветът ми е ДА ИМАТЕ ТАКЪВ ДОКУМЕНТ....
Защото иначе оценяването после на нивото съвсем може да изпадне в субективизъм.... Поне носете някакво доказателство, за да не могат много да клонят встрани от него!
Получихме отговор от Канада, но...................
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Сори Радко,ама нещо не си на ти с компютрите,както и с френския,мей биRADOSTIN69 написа:АЗ НЕ СЕ ЯДОСВАМ НА ТЕБ,А НА ТИЯ ДЕТО СА ТАМ И ВМЕСТО ДА ПОМОГНАТ-ВРЕДЯТ!КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ(ИЛИ НЕИСКАШ) ПОНЕ НЕ ВРЕДИ:)
ОСОБЕННО БЕЗМИСЛЕННИТЕ ПИСАНИЦИ НА МЕЧКАТА-ЩО ЛИ НЕ СПИ ПО ТОВА ВРЕМЕ?ЕТО ЕДИН ЦИТАТ НА МЕЧКАТА:
Отговори: 54
Видяна: 1471
МнениеФорум: Живот в Quebec Пуснато на: Съб Ное 26, 2005 11:30 am Заглавие: Строителни материали и още нещо...
izvinete za latinicata ama mislia,che ne e chak takuv problem s kakvi bukvi pishesh,a kakva informacia i na kakuv ezik ia podnasiash
ИНТЕРЕСНО ЗАЩО МИ ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА АЗ КАК ПИША?
ГРОБАРИ-МЕРСИ ЗА ПОДКРЕПАТА

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
- RADOSTIN69
- Обратна връзка:
Ех, хора вие да не сте в детската градина?
Вместо да си оказвате съдействие вие се подхващате като децата. Незабравяйте, че всички ние можем да си бъдем полезни не само тук в БГ, но и след това. Иначе целият имиграционен период е наистина много изнервящ, но щом сме се хванали за хорото, за да не изпопадаме докато го играеме, се налага да сме по-спокойни.
На всички, които им изискват да представят часове по френски, нещата стоят така: в ИЧС - 150 часа се равняват на два модула, а тези 150 часа са половината учебник PANORAMA. Интензивно 150 часа се взимат за 5 седмици (всеки работен ден от 8,00 до 13,15).
За 4 модула съответно трябва да минете целият първи учебник (300 часа). Тогава може да си поставите в графата за владеене на езика евентуално 6 или 7 и ви гарантирам, че никой с нищо няма да ви притеснява от Виена. А ако се насочите към френският институт там интензивни има само лятото, през останалото време курсовете се водят по два пъти седмично. Там, за да изкарате един модул ви трябват два месеца и половина. Модулите се взимат един по един, а не както в ИЧС по два наведнъж и тогава изпит и съответно сертификат.
Желая Ви УСПЕХ!
Вместо да си оказвате съдействие вие се подхващате като децата. Незабравяйте, че всички ние можем да си бъдем полезни не само тук в БГ, но и след това. Иначе целият имиграционен период е наистина много изнервящ, но щом сме се хванали за хорото, за да не изпопадаме докато го играеме, се налага да сме по-спокойни.
На всички, които им изискват да представят часове по френски, нещата стоят така: в ИЧС - 150 часа се равняват на два модула, а тези 150 часа са половината учебник PANORAMA. Интензивно 150 часа се взимат за 5 седмици (всеки работен ден от 8,00 до 13,15).
За 4 модула съответно трябва да минете целият първи учебник (300 часа). Тогава може да си поставите в графата за владеене на езика евентуално 6 или 7 и ви гарантирам, че никой с нищо няма да ви притеснява от Виена. А ако се насочите към френският институт там интензивни има само лятото, през останалото време курсовете се водят по два пъти седмично. Там, за да изкарате един модул ви трябват два месеца и половина. Модулите се взимат един по един, а не както в ИЧС по два наведнъж и тогава изпит и съответно сертификат.
Желая Ви УСПЕХ!
- bis
- Обратна връзка:
Винаги съм искала да помогна, но винаги се намира някой кандидат да се разсърди, на тия дето са ''там''.RADOSTIN69 написа:АЗ НЕ СЕ ЯДОСВАМ НА ТЕБ,А НА ТИЯ ДЕТО СА ТАМ И ВМЕСТО ДА ПОМОГНАТ-ВРЕДЯТ!КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ(ИЛИ НЕИСКАШ) ПОНЕ НЕ ВРЕДИ:)
Учете френски преди да сте дошли тук.
Прави са хората че искат документи за доказване, щото като гледам от описанията на интервютата май доста се надценявате.
А пък като се оплаче някой че не превключил да мине на английски дето уж по-добре го знаеел, направо ме разбива.
Тук никой няма да ви чака да превключвате, трябва да е автоматизъм - упражняваите се. Като ви питат с кого говорите или контактувате, ами влезте в някой френски форум та било то за запознанства и се упражнявайте. Така за конкретни ситуации мозъкът ще се понапъне малко.
Апропо, араби и тем подобни идват с готов език-бивши френски колонии, затова и ги взимат по-лесно, защото според управляващите интеграцията им е по-лесна.
Защо ви искат френски?
Знаете, че първите три месеца нямате право на социална помощ, а на Кофи реда ще ви дойде до 6 месеца. И какво правите през това време? Ами на някои ще се наложи да поработят, а за да поработят им трябва език.
Айде със здраве и успех на всички.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
- RADOSTIN69
- Обратна връзка:
Много се извенявам,но неразбрах как искаш да помогнеш?bis написа:Винаги съм искала да помогна, но винаги се намира някой кандидат да се разсърди, на тия дето са ''там''.RADOSTIN69 написа:АЗ НЕ СЕ ЯДОСВАМ НА ТЕБ,А НА ТИЯ ДЕТО СА ТАМ И ВМЕСТО ДА ПОМОГНАТ-ВРЕДЯТ!КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ(ИЛИ НЕИСКАШ) ПОНЕ НЕ ВРЕДИ:)
Учете френски преди да сте дошли тук.
Прави са хората че искат документи за доказване, щото като гледам от описанията на интервютата май доста се надценявате.
А пък като се оплаче някой че не превключил да мине на английски дето уж по-добре го знаеел, направо ме разбива.
Много се извенявам,ама не разбрах как искаш да помогнеш?![]()
Тук никой няма да ви чака да превключвате, трябва да е автоматизъм - упражняваите се. Като ви питат с кого говорите или контактувате, ами влезте в някой френски форум та било то за запознанства и се упражнявайте. Така за конкретни ситуации мозъкът ще се понапъне малко.
Апропо, араби и тем подобни идват с готов език-бивши френски колонии, затова и ги взимат по-лесно, защото според управляващите интеграцията им е по-лесна.
Защо ви искат френски?
Знаете, че първите три месеца нямате право на социална помощ, а на Кофи реда ще ви дойде до 6 месеца. И какво правите през това време? Ами на някои ще се наложи да поработят, а за да поработят им трябва език.
Айде със здраве и успех на всички.

- Момчета, имаме ли повод да пием?
- Повод има! Пиене няма!
- Повод има! Пиене няма!