Получихме отговор от Канада, но...................

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
RADOSTIN69
Обратна връзка:

Мнение от RADOSTIN69 »

И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАМ ДОКУМЕНТ ЗА ЕЗИКА?А АКО СЪМ БИЛ 10 ГОДИНИ В АЛЖИР С РОДИТЕЛИТЕ МИ КОГАТО СЪМ БИЛ ДЕТЕ И СЪМ УЧИЛ Във ФРЕНСКО У-ЩЕ?А ИНТЕРВЮТО Е ТОЧНО ЗА ТОВА-ДА ПРОВЕРЯТ ЗНАНИЯТА ТИ!ИНАЧЕ АЗ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ ДОКУМЕНТ ЗА 10 НИВО И ТОВА ЕДВА ЛИ ОЗНАЧАВА ЧЕ ЗНАМ ТОЛКОВА,ЗАЩОТО МОЖЕ И 500 ЧАСА ДА ИМАМ,АМА ДА СЪМ ТЪП И ДА НЕ ЗНАМ И КОЛКОТО ЗА 100!!! :P :P :P
- Момчета, имаме ли повод да пием?
- Повод има! Пиене няма!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Re: '

Мнение от goliama mechka »

RADOSTIN69 написа:ТИЯ ЯВНО ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ПОДИГРАВАТ ВЕЧЕ С НАС!
НА НАС НЕ СА ИСКАЛИ ТАКЪВ ДОКУМЕНТ ПРИ АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ ПИСАНИ НИВА НА ЕЗИК ОТ НАС,НО ТОВА НЕ ПРЕЧИ ДА ГО НАПРАВЯТ В СРЯДА! ДАНО НЕ Е ТАКА ,ЗАЩОТО СЛЕДВАЩИЯ ПРОБЛЕМ Е ,ЧЕ В НАШИЯ ГРАД НЯМА ПРИЗНАТА ИНСТИТУЦИЯ ОТ ТЯХ,ТАКА ЧЕ....НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ!
КАТО ЧЕ ЛИ ВСИЧКИТЕ НЕГРИ И ЖЪЛТИ А И АРАБИ СА С ПЕРФЕКТЕН ФРЕНСКИ!СМЕХОРИИ! :roll:
радостине,още не си тук,а си настроен расистки :twisted: Никой не те кара да подаваш документи,и да се бориш с араби и негри :wink:
Един съвет-ако стигнеш дотук,забрави всички расистки мисли,и се откажи от ръководната линия "БГ-рите са най-най най,другите са миризливи неграмотни,неуки негри,жълти и араби :lol: :lol: :lol: ти с какво си по-добър от гореизброените?????
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
ventzi_78
Обратна връзка:

Мнение от ventzi_78 »

Здравейте, много кофти работа:(
Ние ще пускаме скоро и сега вече ще се наложи да пратим и сертификат за език и искам да попитам ако е от Езиково училище "Евро Аалианс" за 200 часа(учебни) , дали тези 200 часа ще са достатъчни за да покрият нива 6/7 примерно , които смятаме да пишем за основния кандидат или в случая кое ниво ще покрият ако не е 6/7.
Благодаря предварително:)
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

RADOSTIN69 написа:И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАМ ДОКУМЕНТ ЗА ЕЗИКА?А АКО СЪМ БИЛ 10 ГОДИНИ В АЛЖИР С РОДИТЕЛИТЕ МИ КОГАТО СЪМ БИЛ ДЕТЕ И СЪМ УЧИЛ Във ФРЕНСКО У-ЩЕ?А ИНТЕРВЮТО Е ТОЧНО ЗА ТОВА-ДА ПРОВЕРЯТ ЗНАНИЯТА ТИ!ИНАЧЕ АЗ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ ДОКУМЕНТ ЗА 10 НИВО И ТОВА ЕДВА ЛИ ОЗНАЧАВА ЧЕ ЗНАМ ТОЛКОВА,ЗАЩОТО МОЖЕ И 500 ЧАСА ДА ИМАМ,АМА ДА СЪМ ТЪП И ДА НЕ ЗНАМ И КОЛКОТО ЗА 100!!! :P :P :P
амааааа,голям философ,бре,ако стигнеш до тук,те виждам с един от първите възможни полети наобратно :wink:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Поредното заяждане.
Когато аз твърдя, че знам френски и имам как да го докажа с документ, е нормално да го направя. А дали правя лоша услуга на останалите - си отговори сам. Всеки да си гледа неговата кандидатура и евентуално да си търси кусури в нея, а не в чуждите.
бъди красив труп!
Аватар
RADOSTIN69
Обратна връзка:

Мнение от RADOSTIN69 »

goliama mechka написа:
RADOSTIN69 написа:ТИЯ ЯВНО ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ПОДИГРАВАТ ВЕЧЕ С НАС!
НА НАС НЕ СА ИСКАЛИ ТАКЪВ ДОКУМЕНТ ПРИ АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ ПИСАНИ НИВА НА ЕЗИК ОТ НАС,НО ТОВА НЕ ПРЕЧИ ДА ГО НАПРАВЯТ В СРЯДА! ДАНО НЕ Е ТАКА ,ЗАЩОТО СЛЕДВАЩИЯ ПРОБЛЕМ Е ,ЧЕ В НАШИЯ ГРАД НЯМА ПРИЗНАТА ИНСТИТУЦИЯ ОТ ТЯХ,ТАКА ЧЕ....НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ!
КАТО ЧЕ ЛИ ВСИЧКИТЕ НЕГРИ И ЖЪЛТИ А И АРАБИ СА С ПЕРФЕКТЕН ФРЕНСКИ!СМЕХОРИИ! :roll:
радостине,още не си тук,а си настроен расистки :twisted: Никой не те кара да подаваш документи,и да се бориш с араби и негри :wink:
Един съвет-ако стигнеш дотук,забрави всички расистки мисли,и се откажи от ръководната линия "БГ-рите са най-най най,другите са миризливи неграмотни,неуки негри,жълти и араби :lol: :lol: :lol: ти с какво си по-добър от гореизброените?????
ТОВА ЗА РАСИЗМА НЕ ТИ Е ЯСНО ЯВНО КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА!ОТ ВАС ДЕТО СТЕ ТАМ СЪМ СЛУШАЛ ЗА ТИЯ "РАСИ" ДАЖЕ НЯКОЙ ОТ ВАС БЯХА СЛОЖИЛИ И СНИМКИ ОТ ГЕТОТО ДА НИ СПЛАШАТ-ТАКИВА КАТО НАС!
А ТОВА ДАЛИ ДА СИ ПОДАВАМ ДОК. СИ Е ЛИЧНО МОЯ РАБОТА!
- Повод има! Пиене няма!
boriss

Мнение от boriss »

Dokazwaneto na ezika stawa sys syotwetniq priznat sertifikat i sled towa na interview-to. Ne obwinqwajte horata, koito sa uchili w syotwetnata instituciq i sa zashtitli niwo. Po-skoro se syrdete na tezi koito izpolzwat wratichkata Quebec i wyobshte ne otiwat tam Da ne mislite, che tam pasat trewa nali e prosta smetka izdadeni sertifikati->wleznali w Quebec.
Trabwa dobre da ubedite slujitelite, che nqma da ste edin ot tezi, koito wyobshte nqma da otidat w Quebec.
Аватар
RADOSTIN69
Обратна връзка:

Мнение от RADOSTIN69 »

boriss написа:Dokazwaneto na ezika stawa sys syotwetniq priznat sertifikat i sled towa na interview-to. Ne obwinqwajte horata, koito sa uchili w syotwetnata instituciq i sa zashtitli niwo. Po-skoro se syrdete na tezi koito izpolzwat wratichkata Quebec i wyobshte ne otiwat tam Da ne mislite, che tam pasat trewa nali e prosta smetka izdadeni sertifikati->wleznali w Quebec.
Trabwa dobre da ubedite slujitelite, che nqma da ste edin ot tezi, koito wyobshte nqma da otidat w Quebec.
СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБЕ!АМА НАЛИ ВИЖДАШ КАКВО МИ ОТГОВАРЯТ ХОРАТА!ВСЕКИ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ СОБСТВЕНАТА СИ КАНДИДАТУРА И ГО БОЛИ ГЪЗА ЗА ДРУГИТЕ!ЗНАМ ЧЕ КАНДИДАТСТВАТ ЗА QUEBEC А ЗАМИНАВАТ ДРУГАДЕ,И ТОВА СЪЩО Е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ НА ТАЗИ СЕСИЯ ИНТЕРВЮТА ДА ИМА ДОСТА"ПОРЯЗАНИ"-ОСОБЕННО С ПОПЪЛНЕНИ ДОКУМЕНТИ НА АНГЛ.-НЕЩО КОЕТО КОГАТО ХОРА ДЕТО СА ВЕЧЕ В КАНАДА,ГО ПРЕДУПРЕЖДАВАХА(като Боцо) А ГИ ПСУВАХТЕ,ЧЕ НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ!
- Повод има! Пиене няма!
Аватар
RADOSTIN69
Обратна връзка:

Мнение от RADOSTIN69 »

:P :P :P[/quote]амааааа,голям философ,бре,ако стигнеш до тук,те виждам с един от първите възможни полети наобратно :wink:[/quote]
ПУСНИ СИ ОБЯВА ЗА ПАРАНОРМАЛНИ СПОСОБНОСТТИ-ЩОМ ДАЖЕ НЕ МЕ ПОЗНАВАШ А МЕ ВИДЯ И НА ЛЕТИЩЕТО! ДАТАТА МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕШ ДА СИ РЕЗЕРВИРАМЕ БИЛЕТИ!
- Повод има! Пиене няма!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

RADOSTIN69 написа:[ ТОВА ЗА РАСИЗМА НЕ ТИ Е ЯСНО ЯВНО КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА!ОТ ВАС ДЕТО СТЕ ТАМ СЪМ СЛУШАЛ ЗА ТИЯ "РАСИ" ДАЖЕ НЯКОЙ ОТ ВАС БЯХА СЛОЖИЛИ И СНИМКИ ОТ ГЕТОТО ДА НИ СПЛАШАТ-ТАКИВА КАТО НАС!
Радко да те светна само,размера на буквите не влияе на силата на това,което искаш да споделиш :wink: с нас :wink: Давай с нормални букви тук няма недоскифи,и да има,живеем във век на окртития,като контактни лещи, цайси и т.н.
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
RADOSTIN69
Обратна връзка:

Мнение от RADOSTIN69 »

goliama mechka написа:
RADOSTIN69 написа:[ ТОВА ЗА РАСИЗМА НЕ ТИ Е ЯСНО ЯВНО КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА!ОТ ВАС ДЕТО СТЕ ТАМ СЪМ СЛУШАЛ ЗА ТИЯ "РАСИ" ДАЖЕ НЯКОЙ ОТ ВАС БЯХА СЛОЖИЛИ И СНИМКИ ОТ ГЕТОТО ДА НИ СПЛАШАТ-ТАКИВА КАТО НАС!
Радко да те светна само,размера на буквите не влияе на силата на това,което искаш да споделиш :wink: с нас :wink: Давай с нормални букви тук няма недоскифи,и да има,живеем във век на окртития,като контактни лещи, цайси и т.н.
СПОРЕД МЕН ВСЕКИ ПИШЕ ТАКА КАКТО МУ ХАРЕСВА!МИНАХМЕ ОТДАВНА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ "ДИСЦИПЛИНИ",А КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ЧЕТЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ :P
- Повод има! Пиене няма!
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Е, Радостине, преди да ти наближи датата за интервю беше доста по-любезен. Успокой топката, че така нервиран ще си направиш сам лоша услуга.
Стискаме ти палци. А това, че всеки сам си гледа кандидатурата, учудва ли те? На всички целта ни е една явно, но всеки сам си избирас редствата, с които ще я постигне.
бъди красив труп!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

RADOSTIN69 написа::P :P :P
амааааа,голям философ,бре,ако стигнеш до тук,те виждам с един от първите възможни полети наобратно :wink:[/quote]
ПУСНИ СИ ОБЯВА ЗА ПАРАНОРМАЛНИ СПОСОБНОСТТИ-ЩОМ ДАЖЕ НЕ МЕ ПОЗНАВАШ А МЕ ВИДЯ И НА ЛЕТИЩЕТО! ДАТАТА МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕШ ДА СИ РЕЗЕРВИРАМЕ БИЛЕТИ![/quote]аз наистина имам такива способности,да гледам в бъдещето,но лошото е,че теб не те виждам там,на летището де.Дата не мога да ти кажа,не ти се очертава летене. :lol: :lol: :lol:

Амаааа,както казах,много психар,много нещо.Както казах "философ,бре,ако стигнеш до тук",кой те е видял на летище????Или ти сам се виждаш?????Аман от Наполеоновци,ние какво да правим, всички останали нещастници :?: :?: :?:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
RADOSTIN69
Обратна връзка:

Мнение от RADOSTIN69 »

АЗ НЕ СЕ ЯДОСВАМ НА ТЕБ,А НА ТИЯ ДЕТО СА ТАМ И ВМЕСТО ДА ПОМОГНАТ-ВРЕДЯТ!КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ(ИЛИ НЕИСКАШ) ПОНЕ НЕ ВРЕДИ:)
ОСОБЕННО БЕЗМИСЛЕННИТЕ ПИСАНИЦИ НА МЕЧКАТА-ЩО ЛИ НЕ СПИ ПО ТОВА ВРЕМЕ?ЕТО ЕДИН ЦИТАТ НА МЕЧКАТА:

Отговори: 54
Видяна: 1471
МнениеФорум: Живот в Quebec Пуснато на: Съб Ное 26, 2005 11:30 am Заглавие: Строителни материали и още нещо...
izvinete za latinicata ama mislia,che ne e chak takuv problem s kakvi bukvi pishesh,a kakva informacia i na kakuv ezik ia podnasiash
ИНТЕРЕСНО ЗАЩО МИ ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА АЗ КАК ПИША?
ГРОБАРИ-МЕРСИ ЗА ПОДКРЕПАТА :beer:
- Повод има! Пиене няма!
Аватар
RADOSTIN69
Обратна връзка:

Мнение от RADOSTIN69 »

ИЗЛИЗАМ :P :P :P
МЕЧКА НЕ СИ ГУБИ ЦЕННОТО ВРЕМЕ С МЕН:)НЯМА МЕ ИЗЧЕЗВАМ:) :beer: :beer: :beer: :beer:
- Повод има! Пиене няма!
Заключено