От любопитство - има ли български ресторант в Монтреал?
От любопитство - има ли български ресторант в Монтреал?
Тъй като наближават коледните и новогодишни празници и тук, в БГ се стягаме подобаващо, как е при вас в Монреал. Е, повече ще празнуваме у дома, но като за последно може да се прежалим и за ресторант. Интересно ми е обаче - има ли ресторанти предлагащи български кухня в Монтреал; скъпо ли е; къде се намират в града? Къде ще празнувате? Където и да е - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Би ли споделил каква е цифрата на куверта и дали въобще има още места? Упс - да не би да говориш за ресторанта, където входът е свободен и т.н.?yahoo написа:В единия ходехме редовно, но не бяхме особено доволни. В по-новия ходим често, но и там има още трески за дялане. Но за Нова година ще се постараят и твърдо сме там. За приятелите - или хубаво, или нищоElia написа:Има. Аз знам поне за 2
Представителна извадка тип "паплач"

Ей хора, 20-30-40 години сме били на бг кухня, дайте да разнообразим малко
Какво ще си поръчате в бг ресторант ?
Честно казано, сега ми е паднало, решил съм да опитам всичко което ми се предлага и в бг не съм могъл да хапна.
За ентусиасти се сещам за менюто със скакалци и шоколад в инсектариума
е, ще чакам впечатления 
Иначе ако се върнем на бг кухня, наистина, какво бихте си поръчали ?
-кебапчета ?
-шопска салата ?
-гювеч ?
-баница (аз съм в тази категория)
-толумбички (също, тези които съм намирал в Арбакан са повече захар отколкото tolumbichka body)

Честно казано, сега ми е паднало, решил съм да опитам всичко което ми се предлага и в бг не съм могъл да хапна.
За ентусиасти се сещам за менюто със скакалци и шоколад в инсектариума

Иначе ако се върнем на бг кухня, наистина, какво бихте си поръчали ?
-кебапчета ?
-шопска салата ?
-гювеч ?
-баница (аз съм в тази категория)
-толумбички (също, тези които съм намирал в Арбакан са повече захар отколкото tolumbichka body)
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка: