АДВОКАТИ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
BOBI68

АДВОКАТИ

Мнение от BOBI68 »

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ!!! НЯКОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА АДВОКАТСКАТА ФИРМА ОТ МОНРЕАЛ "GO TO CANADA", ПОНЕЖЕ СМЯТАМ ДА ИМ ПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ.
АКО СТЕ ЧУВАЛИ НЯКАКВИ ОТЗИВИ ЗА ТЯХ ЩЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО МИ ПИШЕТЕ.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!1
Аватар
perah

Мнение от perah »

не искам да Ви поучавам ама защо не опитате сами?аз само с четене на форума тук си попълних документите и живот и здраве се надявам всичко да мине успешно.Всеки тук ще Ви помогне със съвет.
Но все пак си е Ваша работа.
If you aren't the star of your own life, you're the supporting player in someone else's.
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Мм-дааа
Не е сложно, пък и да свиквате
бъди красив труп!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Като цяло на използванто на каквито и да било посредници в процедурата не се гледа с добро око. Дали ще използваш посредник/адвокат или каквато и да било друга фигура НЯМА ЗНАЧЕНИЕ за имиграционните, от които зависи твоето бъдеще.
Използването на такива фигури, означава, че ти нямаш възможност /каквато и да била - време, умения и т.н./, за да подготвиш всичко сам. Което означава и че не искаш /а някой може да го изтълкува и като 'не можеш'/ да се справиш сам. И следователно ако не можеш сам да се справиш с прецудра, за която можеш да намериш инфо буквално навсякъде, тогава КАК ще се справиш в един цял нов свят /Канада/?!?!
А ако използваш посредници, защото нямаш време, тогава пък това може да се тълкува, че ти не искаш толкова силно да емигрираш.
На края, според мен, ако имиграционните разберат, че си използвал посредник, това хич няма да ти се отрази добре, поради споменатите по-горе причини.
Скоро четох и съвсем прясно мнение във форума, в което се казваше, че канадски адвокати не само не са помогнали, ами и са НАВРЕДИЛИ на наш съфорумец, като са отказвали от негово име интервюта, без той дори да подозира.
Така че като цяло мнението за посредниците е ОТРИЦАТЕЛНО.
Надявам се да съм бил полезен.
Накрая - взимайте пример от стотиците и дори хиляди съфорумци, които са минали успешно процедурата, без да използват каквито и да било посредници.
Поздрави: :lol:
nobleman

Re: АДВОКАТИ

Мнение от nobleman »

BOBI68 написа: ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ!!! НЯКОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА АДВОКАТСКАТА ФИРМА ОТ МОНРЕАЛ "GO TO CANADA", ПОНЕЖЕ СМЯТАМ ДА ИМ ПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ.
Ама разбира се, че сме я чували. Но те съветвам, че 2000щ.д. ще ти отидат на вятър. Следи форума и ще разбереш как да кандидатстваш за имиграция. Ей ма на мен...вече до визи я докарах! И то без фирма!
Заключено