Марк, не се заяждай с човека. Галин е в Канада и за това ти гарантирам и аз...що не вземете малко да се поуспокоите и двамата...голяма работа стана. войната в Ирак е като пионерска манифестация в сравнение с вашите емоции...споко.
Знам, че Галин е кандидат дето спокойно е можел и сам да се справи...много от нас биха се радвали да имат и половината от квалификациите му. И знам че е искрен за това което казв аза Жана Е. Странното е че той е първия и единствен за който знам да е доволен от тях. Но в никъкъв случай не вярвам да преувеличава. Обаче една птичка пролет не прави. А аз си мисля, Галине, че ако в началото беше написал нещо по-подробно по тази болна тема може би щеше да си спестиш доста от постингите. И ако хората реагират емоционално /слагам и себе си в това число/ то е поради същността на проблема. Не отричам че фирмата е измежду най-евтините в бранша, но такива писма съм получавал от хора изпатили си че направо не е за вярване. А и те бяха основните ми вдъхновители /заедно с една друга адвокатска фирма, доста известна дето взимат по 3000 американски за същото/ да започна "информационна" борба с тях...
Аз предлагам мир по темата и довечера да пием по една

и да забравим и за Жана, и за Е и за 2...
А забрави да допълня. Галине юзери не трием /освен по изрична молба на анонимен го изтрих/. Така не става, но адреси и телефони на агенцийки ще ги трия май...още си мисля по въпроса. Особено като се логне някой терикат дето първия му и последен постинг е колко велика е еди-коя си фирма със следния адрес.... :idea: