bateto написа:Кво става в новата ни родина вчастност Монтреал.Днес докато си правех ежедневния трип из града с камиона ,за да ми минава по бързо времето реших да преброя покрай колко църкви ще мина /Мтл. е известен многобройните си еглизи и катедрали град/.Резултатът е потресаващ-9 църкви и 7 джамии-СЕДЕМ,няма грешка ,а колко ли още не съм ги видял
Батка, направи същата обиколка някой ден из смолянско, разградско, благоевградско, да не говорим за кърджалийско и хасковско и преброй съотношението на църквите към джамиите. После ела пак да си говорим.
Ville St-Laurent, Ahunstic и Catierville – 5 бр.
Laval и Chomedy – 2 бр.
Park extention и Mont Royal - 13 бр.
Saint-Miche/ Villeray/ Anjou/ St-Leonard/ Montreal East и Nord - 10 бр.
Downtown Montrea и surrounding – 12 бр (включително едно в университета Маг Гил)
West-island – 8 бр.
South West – 4 бр.
South Shore - 5 бр.
A v drygite gradove sashto li e taka polojenieto?
ima li mnogo jamiiki?
hmm a kade niama ?
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Koleeee plashish me be chovek mnoooo mangal
yjas !
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
myha написа:Koleeee plashish me be chovek mnoooo mangal
yjas !
ми то да беше само канада...
на света има към 8-900 милиона европеиди бели
'сичко друго е мангал, чайник, велкро-косатки или някоя разновидност от сорта.
ако искаш бели - бегай у финландия или украйна.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.