има ли върнати и от второ интервю??
има ли върнати и от второ интервю??
Здравейте ние сме на 30.11.2005на интервю,но на нас ще ние второ,миналата година ни върнаха и сега се притесняваме.Има ли други ,като нас,има ли такива който са върнати и на второто интервю?Ще съм благодарна ако споделите с нас.
ima li varnati ot vtoro intervu??
Zdraveite
Tova za vtoroto intervu me interesuva mnogo jivo!Mnogo se pretesniavam i stiskam paltsi na vsichki,razbiram kakvo mu e na PAVLINAP . AZ sam na vtoro na sledvashtata sesia.
Moliavi pishete mi,ako znaete neshto!
Blagodaria VI predvaritelno!
Tova za vtoroto intervu me interesuva mnogo jivo!Mnogo se pretesniavam i stiskam paltsi na vsichki,razbiram kakvo mu e na PAVLINAP . AZ sam na vtoro na sledvashtata sesia.
Moliavi pishete mi,ako znaete neshto!
Blagodaria VI predvaritelno!
- coolcoldy
- Обратна връзка:
Здравейте.Ние също сме скъсани от първо интервю.Сега се подготвяме за второ кандидатстване.Затова тази тема мисля,че ще бъди интересна за такива като нас.Нас ни скъсаха заради недостиг на точки/френски и образование/
Ако има такива,които са скъсани и сега повтарят или скоро им предстои интервю,нека споделят,посъветват,информират.Втотото кандидатстване е по-специфично и на интервюто се коментира така,че такива като нас трябва да са по-подготвени.
Ако има такива,които са скъсани и сега повтарят или скоро им предстои интервю,нека споделят,посъветват,информират.Втотото кандидатстване е по-специфично и на интервюто се коментира така,че такива като нас трябва да са по-подготвени.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
при едно от посещениятя на Ги Нолен през лятото....имаше едно семейство турци ,който се явиха на второ интервю и ги пуснаха да заминат....друг случай е на едно момче,което върнаха заради френския а след кратък интервал от време пак го извикаха и го пуснаха.....не,че той научи френски по-добре за това време......така,че КЪСМЕТ.....КЪСМЕТ и пак късмет на всички!