Ne sym go kazal da se zayajdam prosto govorih s tyah, 4e iskah da mi nosyat neshto.
Te misliha 4e sa na po 32 kila, no se okaza, 4e shte sa s namalena bagajna kvota:)
Най-изгодни цени на самолетни билети........
- Дякон Игнатий
А сигурен ли сиpetko100 написа:bez taksite sa diakone!!!!

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- rorcho
- Обратна връзка:
Hi
Hi
Spriamo samoletni bileti vijte tuk : http://www.usitcolours.bg/index.php?content=lang
Ne e zadaljiyrlno da ste student za da kupuvash ot tam samoletni bileti !
Be happy
Spriamo samoletni bileti vijte tuk : http://www.usitcolours.bg/index.php?content=lang
Ne e zadaljiyrlno da ste student za da kupuvash ot tam samoletni bileti !
Be happy

-
- Обратна връзка:
Dyakone, ne se pritesnyavai!S taksite sa!I nie si kupihme biletite ot sa6tata agentzia i tzenite si byaha s taksite!Az togava popitah,za6to sa im tolkova evtini biletite,a jenata mi obyasni,4e imali nyakakvo sporazumenie s KLM, spetzialno za Canada!Ne6to takova be6e,ve4e ne si spomnyam podrobnosti,no agentziata e jelezna!Vsi4ko si mina Ok togava!I na6ite bileti byaha na mnogo niska tzena v sravnenie s drugite!Taka 4e ne se 6a6kai, ami styagai bagajite i aideeeeeev Canadataaaaa!Lek pat i uspeh! 

"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
- PoLuX
- Обратна връзка:
Да, и аз си купих билета от Атлас и всичко е наред - колкото казват, толкова си струва билета - също с поне 50-100 евро по-малка им беше цената от другите агенции, въпреки че авиокомпанията не беше КЛМ, а Малев.
Много съм доволен от услугите им (на Атлас де) - то не бяха промени на резервации, не бяха питания от моя страна, 2-3 месеца се мотах, никакъв проблем. Също като нямаше места за желания от мен полет, ми се обадиха веднага като се освободи място и го резервирах. Не съм и ходил в София да си купувам билет - само разговори по телефона, платих си по банков път и ми пратиха билета с куриер, абе - доволен съм
Много съм доволен от услугите им (на Атлас де) - то не бяха промени на резервации, не бяха питания от моя страна, 2-3 месеца се мотах, никакъв проблем. Също като нямаше места за желания от мен полет, ми се обадиха веднага като се освободи място и го резервирах. Не съм и ходил в София да си купувам билет - само разговори по телефона, платих си по банков път и ми пратиха билета с куриер, абе - доволен съм

- Дякон Игнатий
nobleman написа:Дай някакъв телефон за връзка на тази агенция???PoLuX написа:Да, и аз си купих билета от Атлас и всичко е наред -
На мен най-изгодна цена ми дадоха "Атлас травълс"-София с телефон:029819993.
Ма като казвам изгодна това значи много изгодна.393 евро -тотал с КЛМ.
Звънях в офисите на всички компании и на още 7-8 тур. агенции и
разликите варираха от 85 до над 120 евро.
Много любезни и коректни.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
А..аз на тия вече им се обадих и за сега техните цени най-много ме устройват.На мен най-изгодна цена ми дадоха "Атлас травълс"-София с телефон:029819993.
Ма като казвам изгодна това значи много изгодна.393 евро -тотал с КЛМ.
Звънях в офисите на всички компании и на още 7-8 тур. агенции и
разликите варираха от 85 до над 120 евро.
Много любезни и коректни.