"Ажан зеро зеро сет льо льо льо!"

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

"Ажан зеро зеро сет льо льо льо!"

Мнение от Hemoglobin »

Предполагам вече сте прочели, за параноята с бомбената заплаха за монреалското метро. КОйто не е в кратце:
В мадрид при разпит и разследването на мароканец обвиняем за бомбените атентати в местното метро, намират в личния му компютър детайлни карти на маонреалското метро наред с тези на още няколко вкл. лондонското и мадридското. От намерените планове само монреалското не било пострадало от терористичен набег.
При нас излиза вчера на екрана местния агент 007 и заявява, че няма нииикаква опасност, щото картата най-вероятно била свалена от интернет.
В това време от Мадрид идва напомняне, че картата не само не е обща ами наред с нея е имало детайлна информация за точните модели на влаковете и вагоните, схеми на разположениеето на седалките във вагоните и технически схеми на механизмите отварящи и затварящи вратите.
"Ажан зеро зеро сет" заяви обаче, че опасност няма, засега, защото имало 250 камери в системата на метрото и сега слагали още и пр.

На мен ми стана весело защото си спомням как с тези камери преди 3 - 4 години 2ма хлапаци ги бяха направили луди гъби, пребоядисаха с графити цели две сприки (кадилак и асампшън мисля) за една нощ без нито една камера да ги види.

ЛИчно и аз не вярвам да има голяма угроза над монреалското метро, най малкото защото самите терористи го използват за да ходят да си вземат социала и после да го похарчат, но с голям интерес следя реакцията на местното управление.

Много ще ми е интересно, как хора които две дупки на пътя не могат да запушат, не работят в петък и точно сега баш в сезона на стачките ще решат да вземат превантивни мерки срещу потенциални атаки...
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
survivor

Мнение от survivor »

Не бях чувала за това. Много жалко, тук изглеждаше много спокойно :( Сега си обяснявам едно скорошно съобщение, че в най-скоро време, дали не беше и от началото на декември, ще въвеждат някаква специална транспортна полиция.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

абе ако видите арабин да си мармори нещо алах акбар на метрото - бой по каската преди да е активирал бомбата....
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

По-големия проблем е че в този "голям туристически център" Монтреал английския се пренебрегва тенденциозно като език за означение и съобщения. Метрото е типичен пример и наскоро стана въпрос затова.

Общо взето сигурността им опира в това да видим, че на жените им стои добре полицейска униформа. :wink:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

KolioBalkanski написа:абе ако видите арабин да си мармори нещо алах акбар на метрото - бой по каската преди да е активирал бомбата....
:haplio: :rotfl: Изображение
Аватар
some

Мнение от some »

Izvoda e dvizete si s kolite, oshte ne sam chuval da atakuvat magistrala, pazi boze!
Аватар
myha

Мнение от myha »

Dnes i az go chyh Alkaida bila se nasochila kam Canada I Australia
shtoto bili po ailiashki po ohranite :(
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

myha написа:Dnes i az go chyh Alkaida bila se nasochila kam Canada I Australia
shtoto bili po ailiashki po ohranite :(
нещо не си дочул може би
ал кайда обича канада - тук им е едно от централните седалища защото никой не ги закача и си идват необезпокоени
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

foxxbatter написа:Общо взето сигурността им опира в това да видим, че на жените им стои добре полицейска униформа. :wink:
маайкоооо , ши ги скъсъм

нема се плашите тоя е ходил на гости при баба си и просто е взел от сайта на естеема как да стигне до гъзофонската част :)
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
survivor

Мнение от survivor »

Само да ви кажа, че у терориста са намерили и откъси от филм, както го бяха обявили, с Брус Уилис с кадри от метрото в Монреал. Понеже съм гледала филма - Чакала - беше станцията Лиунел Гру.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Това ще да е някой нискобюджетен терорист :-) щом използва игрални филми да проучва терена :-)
survivor

Мнение от survivor »

PoLuX написа:Това ще да е някой нискобюджетен терорист :-) щом използва игрални филми да проучва терена :-)

:)
Заключено