evalaq pichilko написа:Skapi sanarodnizi ako vi e mil zivota ne idvaite tuk v tazi pomia Winnipeg.
Tuk e gadna zima s mnogo lo6o zapla6tane na truda,mnogo bulgari se zabluzdavat ot evtiniat naem no evtiniata vsi4ki znaem 4e e mizeria.Ako iskate da ziveete snosen zivot a ne da se 4uvstvate uzasno please ne idvaite tuk izberete drugo mesto.Uzasni gadni seliani s goliamo smo4uvstvie sa tuka6nite divatzi.Hiliadi nervi ste vi obrazuvat za elementarni nesta.Uzasni kvartali a da ne govirim za zentara,piani indianzi vi debniat na vseki agal,pred 100godi6ni mizerni zili6ta.Evtinite zili6ta v zentara e vse edno v konioviza v sofia.
Niamam dumi s kakvo da vi opi6a Winnipeg ,otvratitelen grad,programata koiato e za manitoba e samo da si dadete parite.Mnogo nadezdi i planove v Bulgaria no v winnipeg .......................rabota mnogo za bez pari ako stete i profesia sa imate ste triabva da pobeleete dokato vleznete v tuka6nata selska sistema.Az sam kraino razo4arovan ot bulgarite koito im haresva tuka .Koe im haresva? Da kazvat po telefona v Bulgaria 4e sa v Canada.Prosto 4rez tova moe pismo iskam da kaza na horata koito idvat s namerenie da ostaviat Bulgaria i da imigrirat v Canada molia vi ne tuk.
Ako ste re6ili da ziveete normalno izperete drugade,ima mnogo drugi gradove v Canada kadeto ste se 4uvstvate super.
Kasmet na vsi4ki .

samo deto nikoi koito si chaka dokumentite za manitoba v BG nyama da ti povyarva . vsichki tam si mislyat che tukaq e reji savam-i yaj:)))
poznavame li se m/u drugoto????
ne mi e poznato imeto ti
ako iskash dranni mi edin telefon che da obsadim cenite na samoletni bileti do po- priyatni mesta v taya darjava:)))
telefona mi e 204 997 2826