DWEEZIL,абсолютно си прав ,преди две-три години изпратих препоръчано писмо с обратна разписка до САЩ за лотарията Зелена карта(Тогава не беше в електронен вариант).Пратих го на познат който живее там за да го прати за по сигурно от там.Писмото пътува цели 2 месеца ,достатъчно за да изпусна срока.В тая ....".държава" ,явно и едно писмо не може да получиш.
Някой получил ли е
-
DOLPH
- mirkaa
- Обратна връзка:
и аз си чакам ли чаааакам още ...
официалния срок за отговор за интервю е 3 месеца (така пише на саита), предния път си го спазиха точно, надявам се и сега да е така. До края на месеца би трябвало да имаме изевстия - това за групата от Август.
само исках да добавя, че моите док ги пратих с препоръчано, дори без обратна разписка - вижте датите по-долу.
официалния срок за отговор за интервю е 3 месеца (така пише на саита), предния път си го спазиха точно, надявам се и сега да е така. До края на месеца би трябвало да имаме изевстия - това за групата от Август.
само исках да добавя, че моите док ги пратих с препоръчано, дори без обратна разписка - вижте датите по-долу.
third generation immigrant 
здравейте и от мен
-
DOLPH
-
DOLPH
о.к.
- darklady
- Непокорна
Re: о.к.
Спокойно само, kalia! За да не ти се наложи да мразиш още хиляди неща на този свят.kalia написа:Дано по скоро да дойдат, че от всичко на този свят, най-мразя да чакам.![]()
Невъзможното е предизвикателство!
-
DOLPH
Това е неприятно!
Предполагам че все още не сте си закрили разплащателната сметка там,тогава ще си искате извлеченията на движението те са задълежени да ви представят.Още по-добре ще е ако си пазите и SWIFT-a!Вероятно нещо са оплескали в банката.Не знам защо като чуят за такъв превод към чуждестранна банка все нещо се суетят и не знаят все едно не е нещо рутинно.А то не е нищо особенно.Ако е станала грешка ще трябва да ви върнат превода обратно(обикновено се подава молба,ако са я наредили по друга сметка).Пишете как се развиват нещата!!!Успех!
- mirkaa
- Обратна връзка:
DWEEZIL, сигурен ли си, че ти ИСКАТ сумата от 390кад??? Тоест, добре ли знаеш френски, за да разбереш, че точно това ти "искат"?DWEEZIL написа:Днес и аз най-накрая получих "accuse de reception".Обаче останах като гръмнат ,като ми искат сумата за разглеждане на документите /390/,а аз тази сума съм я превел същия ден в който изпратих документите.Абе направво нямам думи![]()
Питам, защото аз като, че ли имах подобен казус, и се оказва, че хората нищо не искат, ами просто това е стандартен формуляр, в който има включен вариант да ти искат сумата, но просто квадратчето не е маркирано. Аз понеже съм особено на "ти" с френския, в първият момент също се панирах, но учителката ми по френски ме успокои. Така, че съветът ми е да провериш внимателно дали не е твоя грешката, преди да се скараш в банката
Късмет, и дано аз съм права, че е по-добрият вариант.
third generation immigrant