как сте с писането по франсе--->...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено

Вие сте още в България- как оценявате писането си по Френски?

Анкетата свършва на Чет Фев 05, 2004 4:33 pm

Общо гласове: 0
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

как сте с писането по франсе--->...

Мнение от yaiuat »

Аз за съжаление съм зле :beer: :beer:
Благодаря на всеки който гласува :D

Изображение
:roll: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
miloto
Обратна връзка:

frenski

Мнение от miloto »

A zashto ne pitash kak sme s fren. ezik horata, koito sme v Canada. Tuk sashto triabva frenski, daje malko povche ot kolkoto ako si v BG.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:35 pm, променено общо 1 път.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: frenski

Мнение от yaiuat »

miloto написа:A zashto ne pitash kak sme s fren. ezik horata, koito sme v Canada. Tuk sashto triabva frenski, daje malko povche ot kolkoto ako si v BG.
He he :) podozirah podobno pitane. Ami neznam moje bi za da suypostavq maximalno sus sebe si. Shtoto az znam che koito ste v Quebec vi e razvit po dobre FR vkl. i pisaneto. :D :D :D
:beer:
Аватар
Deteto

ami..

Мнение от Deteto »

Ako triabva da sym 4estna ,dokato biah v Bg pismenia mi frenski be6e na mnogo po visoko nivo otkolkoto sega :oops: ...Ama tova e poneje tam prave6e vpe4atlenie ,a sega v taq FRANCE na nikoi ne mu dreme dali imam pravopisni gre6ki.Kolkoto i da napravia vse 6te sa po malko ot tehnite..osven ako ne e ne6to napisano na computer (da e jiv i zdravi corektora za gre6ki na Word :) ).Inache toia hora udareniata ne gi broiat ,za ni6to ,a na men klasnata mi vzema6e po 0.25 to4ki ako opusna nqkoe....
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: ami..

Мнение от yaiuat »

Deteto написа:Ako ...klasnata mi vzema6e po 0.25 to4ki ako opusna nqkoe....
Mi to rabotata otiva na tam che edin den pisaneto ot chovek shte izchezne a shte govorim na komputri i te shte zapisvat i obrushtat v kod :wink:

4you - za teb- Spestqvaneto na dvete bukvi tuka naprimer spestqva nqkolko miliarda v svetoven mashtab ot mastilo, vreme i tem podobni, he he :D :D :D :D :D :D :beer:
Заключено