Sega imam edno ludo predlojenie - na 10 january - sybota sreshtu nedelia shte ima turnir po futbol v kompleksa SOCCERPLEXE v Lachine.
Machovete zapochvat v 24 chasa (da, tova e polunosht) i produljavat cialata nosht. V zalata ima 3 igrishta, otborite sa po 6 dushi + vratar.
Taksata za uchastie e 300 dolara na otbor.
Zasega sme 2-ma meraklii, ako ima oshte takiva da pishat v tazi tema ili na lichno saobshtenie.
Ako se suberem okolo 10 dushi, koeto za men e razumna broika, za da se smeniame po vreme na macha shte se padne po 30 dolara na chovek.
Organizatorite garantirat minimum 2 macha za vseki otbor, predpolagam, che ako zapishem niakoia pobeda moje da igraem i poveche.
Ne e nujno samo zvezdi ot ranga na Zidan da se zapishat za turnira, no vse pak e jelatelno v uchilishte da ste igrali poveche futbol s momchetata, otkolkoto narodna topka s jenkite

Tezi, koito sa izbiagali pone edin put ot uchilishte, za da hodiat da gledat Levski-CSKA syshto sa dobre doshli!!!
Jena mi oshte ne viarva, che moje da puskam podobno predlojenie. Spored neia se opitvam da si napravia 2-ro ergensko party...
Kraen srok za zapisvane i vnasiane na sumata ot 300 dolara e 15.12.2003 godina!!!