Obajdane v CIC za lipsvashta PR karta.
Obajdane v CIC za lipsvashta PR karta.
Niakoi obajdal li se e po telelfona na imigratsionnite za da proveri zashto oshte mu ia niama PR kartata? Ako ima takyv, bih iskal da go pitam za niakoi podrobnosti ...
Obey gravity ... It's the law!
Koljo,
имам въпрос, ако може да ми отговориш ще ти бъда благодарна. Първо тази карта по пощата ли идва? и второ какво е приблизително времето за което получаваш картата?
Благодаря предварително!
имам въпрос, ако може да ми отговориш ще ти бъда благодарна. Първо тази карта по пощата ли идва? и второ какво е приблизително времето за което получаваш картата?
Благодаря предварително!
Koljo написа:Da, az sam se obagdal. Mnogo sa nice, iskat ti absolutno vsi4ka informacia - adres kojto si dal, telefon, nomera na Landing Paper i pro4ie. Ste ti kagat kakav e statusa. Ama pitaj de kakvoto ima da pitash.
Ако си landed immigrant картата трябва да дойде от 4 до 6 седмици след кацането в Канада. Ние имахме подобен случай. Моята и на сина ми дойдоха заедно и ние също се притеснихме защо не идва тази на жена ми. В пликовете в които получихме нашите имаше номера на които звъннах аз, защото английския на жена ми не е от най-добрите, но се оказа че инфо се дава само на картодържателя. На следващия ден пак се обадихме, всъщност жена ми се обади, и се оказа че се е справила. Искали са и данните които са вече опоменати по-горе и просто и казаха че картата вече е пратена, т.е. ако има проблем то той не е в тях. И след 2 или 3 дена, вече не помня, дойде и нейната.