Медицински
Медицински
Здравейте, скъпи съфорумци!
Има ли някой, който е изпратил документите си за виза в Букурущ през месец юли и е получил медицински и има ли някой, който знае защо се бавят толкова? Ние изпратихме документите си на 22 юли, в Букурещ са получени на 27 юли, а досието ни е заведено на 28 юли. Баркодовете получихме на 21 септември. Трябва ли да им пиша e-mail да питам какво става или да чакаме още?
Благодаря ви предварително!
Има ли някой, който е изпратил документите си за виза в Букурущ през месец юли и е получил медицински и има ли някой, който знае защо се бавят толкова? Ние изпратихме документите си на 22 юли, в Букурещ са получени на 27 юли, а досието ни е заведено на 28 юли. Баркодовете получихме на 21 септември. Трябва ли да им пиша e-mail да питам какво става или да чакаме още?
Благодаря ви предварително!
Trans, vie na koq kurierska slujba polzvahte uslugite? Nie rabotihme sys SPEEDY. Nai-pritesnitelnoto za men e oba4e, 4e ne polu4ihme nikakva razpiska, 4e dokumentite sa polu4eni "nqkyde". Predi vreme hodih v ofisa im (tam ot kydeto sym gi izpratila), za da me uverqt, 4e vsi4ko e OK. Napraviha komputyrna spravka i mi kazaha, 4e dokumentite sa mi pristignali v Bukure6t na 10.08.2005, t.e. 2 dni sled kato sym gi izpratla. Izpratih mnojestvo e-mail"i" do posolstvoto v Bukure6t s molba da proverqt dali vyob6te dokumentite sa mi pri tqh, no ot tam ni zvuk, ni kartina - traqt si i ne mi otgovarqt. Neznam kolko vreme da iz4akam, za da gi izpratq nanovo, za6toto nai-veroqtno sa mi gi "zatrili" nqkyde. Sorry, dano tova moito ne se slu4va na nikogo.
rumys ние ползвахме DHL и са пристигнали на 09.08 вечерта, досието ни е заведено на 11.08.05.
надявам си с вашите документи всичко да е наред дано да са пристигнали и да не се налага да губите още време в изпращане на нови
Странно е обаче че така мълчат от Букурещ намерете начин да се свържете пишете им пак а даже и им позвънете това си е ценно време и не си струва да чакате
Успих дано всичко е ок
Иначе ние още чакаме медицинските
надявам си с вашите документи всичко да е наред дано да са пристигнали и да не се налага да губите още време в изпращане на нови
Странно е обаче че така мълчат от Букурещ намерете начин да се свържете пишете им пак а даже и им позвънете това си е ценно време и не си струва да чакате
Успих дано всичко е ок
Иначе ние още чакаме медицинските
v4era minah medicinskite pregledi vav Vita
napraviha mi 2 rentgenovi snimki-na parvata imalo petance(ili pone im se iskashe da mi vzemat dopalnitelno pari)
na vtorata rentgenova snimka Savcheva kaza 4e e ok-dano si razbira ot rabotata-4ela sam vav foruma 4e bila i detski lekar....
V urinata mi imalo albumin mai-t.e. krav i beltak-ste ida sled niakolko dena za vtora urina i izpila dostata4no voda.
iskashe mi se da prikliu4a za 1 den ,no ne stava
ne sam kompetentna-no pregledite tam mi se storiha napravo fars.
ne mi se davat dopalnitelno pari-no kakvo da se pravi-sega im e padnalo-neka me oberat...
kakto i da e-az iskam visa
napraviha mi 2 rentgenovi snimki-na parvata imalo petance(ili pone im se iskashe da mi vzemat dopalnitelno pari)
na vtorata rentgenova snimka Savcheva kaza 4e e ok-dano si razbira ot rabotata-4ela sam vav foruma 4e bila i detski lekar....
V urinata mi imalo albumin mai-t.e. krav i beltak-ste ida sled niakolko dena za vtora urina i izpila dostata4no voda.
iskashe mi se da prikliu4a za 1 den ,no ne stava
ne sam kompetentna-no pregledite tam mi se storiha napravo fars.
ne mi se davat dopalnitelno pari-no kakvo da se pravi-sega im e padnalo-neka me oberat...
kakto i da e-az iskam visa
Nai-posle dnes polu4ih novini za moite dokumenti. Obadiha mi se po GSM ot kanadskoto posolstvo v Bukure6t, za da mi kajat, 4e sa mi izpratili barkodovete na poso4en ot men adres, no sa gi polu4ili obratno (izpratili sa mi gi na adresa v ofisa, a az tam li4na po6ta ne polu4avam). Az im obqsnih, 4e li4nata mi korespondentziq polu4avam na doma6niq adres i t.n. Kazaha mi, 4e o6te tazi ve4er 6te mi izpratqt pismoto na ve4e uto4neniq adres, no mnogo syjalqvat, 4e vsi4ko tova 6te zabavi protzedurata. V emala pi6at, 4e meditzinskite 6te polu4a priblizitelno sled 6-8 sedmitzi. Az o4akvah ve4e da gi polu4a, a tq kakva stana. Ne znaeh, 4e ot 6 do 8 sedmitzi sled polu4avaneto na barkodovete se polu4avat meditzinskite.