kakvo v bagaja da se nosi moge
-
kakvo v bagaja da se nosi moge
v ra4nia bagaj i v kufarite kakvo moge da se nosi? interesuvame hrana za bebeto ni kasha mliako suho piurenca i t.n. moge li da nosia. kroasant shokolad ili drugo zashoto ako ne mu haresa hranata v samoleta da imama rezerva. mersi.
Moje da nosi6 spokoino vsiakakva hrana za deteto.6te badete udobno nastaneni i 6te ima6 vs ot koeto se nujdae6.Ne se pritesniavai da poiska6 vs koeto ti e neobhodimo,te sami 6te te pitat otvreme navreme dali ste dobre.Ograni4enia ima samo za ostri predmeti i razni takiva.Vij vav stranizata na kompaniata s koiato 6te patuvate,za info za ra4nia bagaj.Niakoi be6e pisal 4e ima ne6to za razmera na koli4kata.
На мен обратно за Бг ми "изчезнаха" във Виена точно чантата с кутии сухо мляко и детска храна и се обаждаха да ме питат какво нося в нея. Грешката ми беше че извадих кашите от кутийкте и ги носих само по пакета, а той е просто алум. фолио без надписи. Не знам за какво са го помислили
...

Циганите - на Сатурн !
И ние имахме същите притеснения за багажа. В крайна сметка в ръчния багаж носех мляко и пюрета за деня, а в куфарите бях сложила пюрета и мляко за 2 седмици, докато се ориентирам в тукашните марки. Нямахме никакви проблеми (пътувахме с Малев). Количката също беше с нас, но не забелязах да и гледат размера. Нашата беше лятна, но имаше семейство със зимна количка, която беше доста по-обемиста.
Ако имаш други питанки относно храните или багажа на бебчо - питай.
Ако имаш други питанки относно храните или багажа на бебчо - питай.