Вакумиране на багаж?
Е те това е извънземно сгъване
Почвам да репетирам от сега,да се науча докато му дойде времето да събираме багажа!!!

Почвам да репетирам от сега,да се науча докато му дойде времето да събираме багажа!!!

"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
-
Идеята със стреч фолиото съм я пускал поне пет пъти във форума, само да има кой да чете. И аз така си увих САКОВЕТЕ (куфарите са пари хвърлени на вятъра) от Илиянци (по 15лв), щото иначе издържат по 15 мин без да се скъсат когато са натъпкани. Една ролка стреч е 10 лв и е дълга 10 км. Преценявайте сами - на летището: по 6 лв на куфар, или 10 лв за ВСИЧКИ куфари/сакове и пак ще ви хартиса фолио повече от половината.
Късмет на всички пристигащи!

Късмет на всички пристигащи!

-
Moia suvet e, ne vzemaite neshta, koito sa izlishni. Tuk moje da se kupi vsi4ko, a tova tam za specialnite opakovki pravi neshtata po mitnicite oshte po-sumnitelni, zashtoto vsi4ko lusva na skenerite:). Taka 4e, ako iskate da niamate problemi, ne si suzdavaite izlishni takiva, bezmisleno e.
Niama da zabravia, kak edno semeistvo beshe poru4alo na roditelite v BG, da pratiat po men durvena duska za riazane:):):). Ta tuk ima vsi4ko< zashto e nujno vsi4ko tova:):):).
Niama da zabravia, kak edno semeistvo beshe poru4alo na roditelite v BG, da pratiat po men durvena duska za riazane:):):). Ta tuk ima vsi4ko< zashto e nujno vsi4ko tova:):):).
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Ааааа, не така! Тук хубава дървена дъска струва пъти повече отколкото в БГ!!!!
И аз съм баровка, тук си купих тенджерите! Верно, на промоция, та не ме заболя много сърцето....Обаче продължавам да си страдам за съдовете с дебело дъно, които оставих в БГ...Знаеш ли колко требва да работя тук, за да мога да си купя същото качество!!!
Петя, не те знам какво ще взимаш, но ограничи пуловерите - това е последното, което ще ти трябва! Можеш да умреш от жега и дрехите трябва да са подходящи за бързо събличане
Вземи 2-3 жилетки и не си тъпчи глупости по куфарите.
Освен това поровете назад във форума - преди около месец коментирахме цените на карго услугите - има неща, които тук не могат да се купят. Пращайте ги с карго, цената не е непосилна.
На митницата тук задължително остави един списък за неща, които смяташ да получиш по-късно (лични вещи, книги и т.н.) - по този начин си оставяш вратичка и можеш да си набавиш това-онова по твоя преценка...
И пак да се върна на дървената дъска - много съм се подигравала на разни познати и приятели, които домъкнаха всичко - от тава за печене до клечки за зъби...Сега пък съветвам тези, които могат да отделят място в багажа да не се правят на интересни (като мен), ами да си вземат необходимите съдове. Пример: аз тук гювеч няма откъде да си купя - пратиха ми го!!! Да не говорим за вилиците и лъжиците - зависи колко е капризен човек, ама тези боклуци дето ги продават тук...мъкааааа....Много пари трябват, ако искаш да си накупиш онова, което оставяш в БГ, така че всеки си знае...
Иии, много се разприказвах...
И аз съм баровка, тук си купих тенджерите! Верно, на промоция, та не ме заболя много сърцето....Обаче продължавам да си страдам за съдовете с дебело дъно, които оставих в БГ...Знаеш ли колко требва да работя тук, за да мога да си купя същото качество!!!
Петя, не те знам какво ще взимаш, но ограничи пуловерите - това е последното, което ще ти трябва! Можеш да умреш от жега и дрехите трябва да са подходящи за бързо събличане

Освен това поровете назад във форума - преди около месец коментирахме цените на карго услугите - има неща, които тук не могат да се купят. Пращайте ги с карго, цената не е непосилна.
На митницата тук задължително остави един списък за неща, които смяташ да получиш по-късно (лични вещи, книги и т.н.) - по този начин си оставяш вратичка и можеш да си набавиш това-онова по твоя преценка...
И пак да се върна на дървената дъска - много съм се подигравала на разни познати и приятели, които домъкнаха всичко - от тава за печене до клечки за зъби...Сега пък съветвам тези, които могат да отделят място в багажа да не се правят на интересни (като мен), ами да си вземат необходимите съдове. Пример: аз тук гювеч няма откъде да си купя - пратиха ми го!!! Да не говорим за вилиците и лъжиците - зависи колко е капризен човек, ама тези боклуци дето ги продават тук...мъкааааа....Много пари трябват, ако искаш да си накупиш онова, което оставяш в БГ, така че всеки си знае...
Иии, много се разприказвах...
Представителна извадка тип "паплач"

- exquisitus
toi larue si e takyv, nema opravianebravo написа:ulicata, 6to gadnei6?

The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
- Independent
Аз само да кажа, че за всичко съм съгласна с Елиа. Само за пуловерите ще се карам
Значи, откакто съм тук, все си умирам от студ. Дори и през лятото - навън в 30 градуса, ама вътре, като седна пред компютъра, направо ме втриса. Лятото ходех с яке, сега си връткам малкото пуловери, които си донесох. Ще видим зимата какво ще правя. Сигурно ще нося по 2?!
Аз обаче също си купих съдове оттук и направо ми се плаче. Оставих си в България дуралексови сервизи, тенджери с дебели дъна, комплекти прибори и чаши (все подаръци за сватбата, да не си помислите, че сме баровци
). Затова, ако имате хубави неща, намерете начин да си донесете. Без значение дали са съдове и прибори, дрехи или каквото ще.

Значи, откакто съм тук, все си умирам от студ. Дори и през лятото - навън в 30 градуса, ама вътре, като седна пред компютъра, направо ме втриса. Лятото ходех с яке, сега си връткам малкото пуловери, които си донесох. Ще видим зимата какво ще правя. Сигурно ще нося по 2?!

Аз обаче също си купих съдове оттук и направо ми се плаче. Оставих си в България дуралексови сервизи, тенджери с дебели дъна, комплекти прибори и чаши (все подаръци за сватбата, да не си помислите, че сме баровци

- petia4444
- Обратна връзка:
LaRue написа:Петя, тук като започнеш да чистиш по еврейските къщи за 5-6 $/h ще ти подарят разни ненужни боклуци, така че споко

п.с.С милите си думи направо ме трогна :plach:
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
-
Спокойно Петя! Не ги слушай тия дето те стряскат. Човешката злоба и завист между българите тук е голяма. Горе главата и въобще не обръщай внимание на лицемерите и вечно хленчещите!
Стой далеч от такива хора, не са това хората, които ще решават съдбата ти и ще се разполагат с личният ти живот и бъдеще!
Смело напред, това е![/list]
Стой далеч от такива хора, не са това хората, които ще решават съдбата ти и ще се разполагат с личният ти живот и бъдеще!
Смело напред, това е![/list]