Кога в България ще бъде така?!?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
myha

Мнение от myha »

az da, i kakvo kato si gi plashtam?:)
Sofianski e nai golemia barovetz i se smeee na horata v ochite !!!!
I venetka za kolata si imam !!!!
Obache jantite sa mi krivi Ivet !!!!!!
tvoite krivi li sa?
snoshti V SF ymria edin motorist do SY :(
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Ми купи си нови джанти. Ако не можеш да си го позволиш, си продай колата. Щото утре като утрепеш някой, пак някой друг ще е виновен. :twisted:
Let it go...
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Ivet написа:Ми купи си нови джанти. Ако не можеш да си го позволиш, си продай колата. Щото утре като утрепеш някой, пак някой друг ще е виновен. :twisted:
Ивет,това не е ли удар под кръста,Мухата не ми е дори приятен,но сега момчето е право,ти като беше в БГ,тъй ли правеше-сменяше джанти при всяко попадение в десятката на дупките в София? :idea: Ние говорим за съвсем други неща,аз съм плащал много повече от теб данъци в БГ,но не съм влизал в по-малко дупки.Щастлив съм че вече не съм там,където данъците ми отиваха да покрият сметките за тока на циганите
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
Alli@nce
Обратна връзка:

Мнение от Alli@nce »

kosciuszko написа:
Alli@nce написа:Ako imash v predvid che e chisto i podredeno sam saglasna i dano BG skoro da stane taka izglezdashta..........
No tazi bezkraina ravnina ne mi nravi i BG si e kade kade po karasiva............
:roll:
golemi patrioti, ama samo kogato jiveiat izvan bulgaristana
Xaresvam Balgaria i ne krasivata i proroda me e nakarala da emigriram a nachina na jivot v neia.
Tuk vav FR e sashto krasivo no e sashto ravnina.........
A inache ne e chistotata do kulturata na xorata zashtoto i tuk xvarliat bokluzite si po ulizata niakoi i kucheshki akota ima navsiakade no vsiaka sutrin minavat praxosmokachki i mialni mashini po ulizite i parkovete i chistachi koito se grizat za chistotata rabotiat Non stop!!!!!!!!
Xorata plashtata danazite si no si i lichi Ne se kradat parite im ot politizite a se plashtat zaplati na chistachi i se popraviat ulizite ............
Kogato v BG nachina na jivot stane na takova nivo i sas zaplati i sas chistota vsichki shte iskame da se varnem v BG
SIGURNA SAM
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
Petrova_bs

Мнение от Petrova_bs »

Аз немога да разбера, защо сте извън България като за Вас няма по хубаво място от нея (България), защо се нахвърляте на всеки дръзнал да си каже мнението, за това кое му харесва и кое не! На човека му харесват успоредни и подредени улици на друг - друго му харесва, било тук, било някъде другаде. Нали все поради някаква причина сме тръгнали да дирим щастие в други страни, независимо дали там ще го намерим, искаме да опитаме. Относно данъците, той (човека роден 1983г.) може и да не е плащал, но родителите му са плащали, а нещата наистина са навързани. И що за съвет е да лекуваме симптомите, а не причината (в случая с джантите и дупките)?... и повярвайте, ако можех да си сменям джантите при всяко изкривяване, живеех в спретната къщурка с райграс в двора и имах на какво да плащам данъците и т.н. едва ли щях да вися във форум посветен на имиграция :idea:
БайМиле

Мнение от БайМиле »

Влади вярвам ти напълно, независимо дали под "СА" имаш в предвид Калифорния или другите части на Канада, но Квебек също е готино местенце като природа.. но Европата си е EUROPA
Аватар
myha

Мнение от myha »

Ivet imash nyjda ot malko obshta kyltyra !!!:)
nishto lichno:)
cheti malko tehnicheska literatyra !!!!:) :dance:
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Petrova_bs написа:Аз немога да разбера, защо сте извън България като за Вас няма по хубаво място от нея (България)...
Аз досега не съм чул някой да е емигрирал заради природата.
Изображение ... и в темите също!
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

myha написа:Ivet imash nyjda ot malko obshta kyltyra !!!:)
nishto lichno:)
cheti malko tehnicheska literatyra !!!!:) :dance:
Много ти благодаря за съвета! Сега отивам да си препрочитам учебника по обща култура. И я! Какво пише там! Кривите джанти износват по-бързо и неравномерно гумите, а като нямаш пари да си смениш джантите, то нямаш и за гуми с добър грайфер, тоест, караш с лоши гуми, което си е предпоставка за ПТП. Плюс, че кривите джанти разбиват предния мост, и окачването, я сега ти си препрочети техническата литература!
Нищо лично!:lol:
Let it go...
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

goliama mechka написа:Ивет,това не е ли удар под кръста,Мухата не ми е дори приятен,но сега момчето е право,ти като беше в БГ,тъй ли правеше-сменяше джанти при всяко попадение в десятката на дупките в София? :idea: Ние говорим за съвсем други неща,аз съм плащал много повече от теб данъци в БГ,но не съм влизал в по-малко дупки.Щастлив съм че вече не съм там,където данъците ми отиваха да покрият сметките за тока на циганите
Абе, прав си! И аз не съм си плащала данъците както трябва, ама това е щото държавата ми го е позволявала. Но никога не съм карала с криви джанти и с лоши гуми. В крайна сметка имам инстинкт за самосъхранение :lol:
Let it go...
Аватар
myha

Мнение от myha »

Mnogo si zle:)
ot kakvo se izkriviavat jantite?:)
i ne se podmazvai na mechkata ne ti ytiva:))))))))))
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Ало, тате, некой чука...
Let it go...
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Мечка, да знаеш че съм хвърлила око на бялата ти мека козина, много ще ми отива на пода на спалнята.... :lol: Та затова ти се подмазвам :lol:
:beer:
Let it go...
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Изображение
Брей, каква лоша муха :shock: !!!
Циганите - на Сатурн !
tochica

Мнение от tochica »

хората живеят извън България по различни причини и никой никого не напада , просто като се задават въпроси , отговаряме .
аз и тука си плащам данъците , обаче виж в 211 автобус един черен 22 годишен пич преди известно време се изходи в автобуса , това е ако ще даваме примери за култура и възпитание .
дайте по-реалистично и търсете причините за емиграция в себе си , а не в чистотата на градовете и броя на дупките .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Заключено