Alberta N1
Alberta N1
Ето малко икономиеска информациа за Аlberta ,която би улеснила избора ви на провинция. Цитирам в съкращения статията на списаниe L’actualte –“Qui profitera du boom Albertain?”
-Alberta най-богата сред всички провинции и щати в Северна Америка със сраден доход на човек- 60 000CAD:
-eдинствената провинциа със само един-Федерален данък 7% (в останалите провинции +7,5% провинциален);
-данък доходи 10% (В Quebec - 24%);
-kласическите петролни и газови находища са на изчерпване ,но предстои разрабоване на т.н. пясъчни находища в Athabaska,Cold Lake и Peace River които се намират най-големите петролни залежи на планетата (175 млда барела петрол), след тези на Саудитска Арабия (260млда б.п.) .С разработването на тези находища, добива на нефт щте се утрои в близките 10 г...................
-1/5 от внасяния в САЩ нефт е канадски и ще увеличава пропорционално...В момента се строи петролопровод Edmonton-pasific coast за 2,5 Млрд$ който сте доставя албертски петрол за Китай.............
-бюджетния излишак на Alberta за изминалата година е 5Млрд.$,което се покрива с бюджетния излишък на Канада (!).
-всеки от жителите на Alberta щте получи коледна премия от 400$ (провинциална премия);
-Алберта е провинцията с най –голям прираст на населението от всички канадски провинции-17%,дължащо се на повишена имиграция (за Квебек-5%).
-безработицата в Kalgary -3,8% (приблизително толкова и за Edmonton) за сравнение в Монтреал-8,6%,................................................................................................................................................................................................................
-Alberta най-богата сред всички провинции и щати в Северна Америка със сраден доход на човек- 60 000CAD:
-eдинствената провинциа със само един-Федерален данък 7% (в останалите провинции +7,5% провинциален);
-данък доходи 10% (В Quebec - 24%);
-kласическите петролни и газови находища са на изчерпване ,но предстои разрабоване на т.н. пясъчни находища в Athabaska,Cold Lake и Peace River които се намират най-големите петролни залежи на планетата (175 млда барела петрол), след тези на Саудитска Арабия (260млда б.п.) .С разработването на тези находища, добива на нефт щте се утрои в близките 10 г...................
-1/5 от внасяния в САЩ нефт е канадски и ще увеличава пропорционално...В момента се строи петролопровод Edmonton-pasific coast за 2,5 Млрд$ който сте доставя албертски петрол за Китай.............
-бюджетния излишак на Alberta за изминалата година е 5Млрд.$,което се покрива с бюджетния излишък на Канада (!).
-всеки от жителите на Alberta щте получи коледна премия от 400$ (провинциална премия);
-Алберта е провинцията с най –голям прираст на населението от всички канадски провинции-17%,дължащо се на повишена имиграция (за Квебек-5%).
-безработицата в Kalgary -3,8% (приблизително толкова и за Edmonton) за сравнение в Монтреал-8,6%,................................................................................................................................................................................................................
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
През 1928 г. в Албърта са въвели закон за задължително кастриране на индивиди, чиито генетичен материал "не струва" - грозни, гърбави, визибъл майноритис. Насилствено са кастрирани 3000 човека. Хитлер е взел идеята за идеалната раса на заем от Албърта
. През 1989 е спечелено първото дело за причинени щети и са изплатени колосални обезщетения на всеки жив от тези 3000. Така че, Албърта добре че има какво да дава
...
Те сигурно и затова са толкова красиви и умни :idea: ...

Последно промяна от anxeli на Чет Окт 13, 2005 4:48 pm, променено общо 1 път.
Циганите - на Сатурн !
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
E тук много и вдигна реномето на Албърта. Не са го измислили там. И в BC са го прилагали, а доста преди това в Щатите. Дори и такива благи държави като Швеция са се включили преди Хитлер и са го правили до 70-те години.anxeli написа:През 1928 г. в Албърта са въвели закон за задължително кастриране на индивиди, чиито генетичен материал "не струва" - грозни, гърбави, визибъл майноритис. Насилствено са кастрирани 3000 човека. Хитлер е взел идеята за идеалната раса на заем от Албърта. През 1989 е спечелено първото дело за причинени щети и са изплатени колкосални обезщетения на всеки жив от тези 3000. Така че, Албърта добре че има какво да дава
...
А иначе Албърта си е хубаво място. Зъберите и чукарите са страхотни, а хората приятни.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ми то и в бг едно време искаха лиценз за да се ожениш
аз мисля че са прави...хора с генетични заболявания не би трябвало да се възпроизвеждат...аз затова съм се махнал от генния бесеин
аз мисля че са прави...хора с генетични заболявания не би трябвало да се възпроизвеждат...аз затова съм се махнал от генния бесеин

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка: