какво ще ме посъветвате?
какво ще ме посъветвате?
Моля Ви за съвет. На 23 години съм, искам да подам документи за Квебек, но имам няколко въпроса!
1.Ще завърша магистратура през септември, да изчакам ли до тогава преди да ги подам, сега имам само бакалавър?
2. Ако кандидатствам сега трябва ли някаде да пиша че ми предстои да завърша през септември или само да пиша за бакалавърската степен?
Благодаря на всички предварително!
1.Ще завърша магистратура през септември, да изчакам ли до тогава преди да ги подам, сега имам само бакалавър?
2. Ако кандидатствам сега трябва ли някаде да пиша че ми предстои да завърша през септември или само да пиша за бакалавърската степен?
Благодаря на всички предварително!
Подавай!!
Moeto mnenie e da podavas!Stom karas magistratura se predpolaga 4e imas bakalavarska stepen.Osven tova dori da te otrezat do eptemvri ste mozes da kandidatstvas pak,a taka samo ste zagubis vrem a ne se znae dotogava dali nqma da promenqt procedurata !!!
1. Според мен пробвай преди всичко он-лайн теста-ако ти кажи "НЕ" ти си преценяш дали имаш излишни 390 Ка долара=540 лв. по сегашен курс.
2. Ако ги имаш излишните пари приложи служебна бележка от учебното заведение, че в момента учиш и ще се дипломираш септември месец. Между другото ще ти трябва и време за учене на език не знам как си с френския.
Много добре се тествай в он-лайн теста и се подготви за различни варианти. Различните варианти при теб са образованието и нивото на езиците. Стажа при теб явно няма да играе. Разиграй различни варианти нивото на образованието и нивата на езиците покриваш точките с еди какво си образование и еди какво ниво на владеене на езиците.
3. Пращаш си документите в Виена и тръпнеш в очакване
Целта е поставена постарай се да защитиш нивата на езиците и всичко е ОК. Ти си поредния емигрант
Това е от мен каквото и да решиш пожелавам ти много късмет
2. Ако ги имаш излишните пари приложи служебна бележка от учебното заведение, че в момента учиш и ще се дипломираш септември месец. Между другото ще ти трябва и време за учене на език не знам как си с френския.
Много добре се тествай в он-лайн теста и се подготви за различни варианти. Различните варианти при теб са образованието и нивото на езиците. Стажа при теб явно няма да играе. Разиграй различни варианти нивото на образованието и нивата на езиците покриваш точките с еди какво си образование и еди какво ниво на владеене на езиците.
3. Пращаш си документите в Виена и тръпнеш в очакване

Целта е поставена постарай се да защитиш нивата на езиците и всичко е ОК. Ти си поредния емигрант

Това е от мен каквото и да решиш пожелавам ти много късмет

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Много малко информация даваш за себе си.Според мен само висшето образование и годините не са достатъчни.Аз също не съм изпратила документи,въпреки че се интересувам от Канада от две години.Смятам ,че трябва да се обмисли най-добрия вариант и да се действа по него,като на първо място трябва да е усиленото изучаване на френския език.Магистърската степен е важна,но само ако имаш стаж по висшето.Аз също съм магистър,но нямам никакъв стаж по специалността си. УСПЕХ
и все пак....
благодаря на всички, но все пак....
Работила сам 2 години на граждански договор и как да си докажа стажа, сас служебни бележки преведени на английски става ли?
Работила сам 2 години на граждански договор и как да си докажа стажа, сас служебни бележки преведени на английски става ли?