Дайте препоръки
- Bimba
Дайте препоръки
Мои познати търсят учителка по френски за да кандидатстват по програмата.
Те са от Димитровград търсят учител запознат с процедурата може да е в София Пловдив или някъде в района.Благодаря предварително за информацията
Те са от Димитровград търсят учител запознат с процедурата може да е в София Пловдив или някъде в района.Благодаря предварително за информацията
vav frenskia kulturen institut ima kursove po ezika, 6h/sedmi4no, po vsiako vreme, sabota i nedelia sa6to, a malko predi da napusna ( rabotih tam 10 god. ), mai napraviha i specialno za kandidat emigranti, ili pone se govore6e taka.
vseki edin ot prepodavatelite e na mnogo visoko nivo, a eto i malko imena:
maya marinova
mariana lambrinova
evelina petrova
velina bradinska
ima nad 30 du6i prepodavateli, vseki moje da si izbere 4asten u4itel
www.ambafrance-bg.org tova e saita na instituta, infoto e na nivo.
uspeh na vsi4ki u4a6ti!
maya marinova
mariana lambrinova
evelina petrova
velina bradinska
uspeh na vsi4ki u4a6ti!
-
- Обратна връзка:
не знам но съм уцила 12 нива + 2 години след това в Френския културен институт до 1998 година и когато миналата есен се върнах там за да повъзстановя забравеното бях шокирана колко е паднало нивото на курсоветеbravo написа:vav frenskia kulturen institut ima kursove po ezika, 6h/sedmi4no, po vsiako vreme, sabota i nedelia sa6to, a malko predi da napusna ( rabotih tam 10 god. ), mai napraviha i specialno za kandidat emigranti, ili pone se govore6e taka.
maya marinova
mariana lambrinova
evelina petrova
velina bradinska
uspeh na vsi4ki u4a6ti!
но това е субективното ми мнение
а за подготовка за имигранти за пръв път чувам да е имало спец курсове
зависи мн колко време остава на човека до интервю и колко фр знае
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
-
- Обратна връзка:
знам за методиката и не става дума за неяbravo написа:ami roni,prez 98 se smeni metodikata, sega se kara po PANORAMA, koiato nabliaga pove4e na razgovora, pismenia fr. ostavamalko v strani, no pak si zavisi ot prepodavatelia, ne e dlajen da sledva 100 procenta u4ebnika, az pone ne sam go pravila.
преди след 12 ниво преподаваха университетски асистенти по фр за DELF i DALF и изискванията и знанията и занятията на невероятно ниво и след 7 години бяха даскалки които си позволяваха да закъсняват по 20 мин средно за час и да говорят 50 % от времето на български просто бях невероятно шокирана и не ми беше от полза за възстановяване на езика но това е личен опит които си позволих да споделя уважавам институцията кат такава
по въпроса според мен човек трябва да мине някъкви курсове по общ френски преди интервюто ако никога не са учили езика и после при учителка преди самото интервю
иначе от Виена държат на диплома от Институт франсез, ИЧС или Алианса
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854