Мед сестрите ни в Либия#1
OK
oba4e naistina baia deca sa !!!:(
vse niakoi triabva da go otnese ve !!!
taka Kadafi ylekva pred naroda si !!
kazah go nashite sa obre4eni !!:(
mn hora sa go kazali OSHTE V SAMOTO NACHALO e triabvalo nashite da si gi izdarpat ot tam:(
vsichki vie moge li da vi pitam neshto?
ako vi se sly4i neshto nedai si boge v 3 strana kam koe posolstvo shte se obarnete?
kagete mi ama 4estno? BG ili Canadsko ??????????
oba4e naistina baia deca sa !!!:(
vse niakoi triabva da go otnese ve !!!
taka Kadafi ylekva pred naroda si !!
kazah go nashite sa obre4eni !!:(
mn hora sa go kazali OSHTE V SAMOTO NACHALO e triabvalo nashite da si gi izdarpat ot tam:(
vsichki vie moge li da vi pitam neshto?
ako vi se sly4i neshto nedai si boge v 3 strana kam koe posolstvo shte se obarnete?
kagete mi ama 4estno? BG ili Canadsko ??????????
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Ей тва ми беше думата и на мене.sasho71 написа:abe реалното е че няма да ги обесят, ами може би ще ги държат поне още 5 години,ще върнат делото на първа инстанция, най накрая ще ги пуснат. проблема е какво ще е останало от тях...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
british airwaysbgmontreal написа:явно трябва да си сменя ника, защото тоя е като магнит за идиотщини!
досега такъв акт/резолюция е правен невероятно рядко, за да не го оценим.
Явно на някой му се пише във "важна тема", пък ако ще и дежурното нищо.
Точица с кои аеролинии е пътувал Кадафския син?
не мога да си представя че хора , които са се запознали едва в затвора , щв имат еднаквата идея да заразяват деца със спин .
затова не мисля ,че са виновни . и мисля , че всичко си има цена , просто ще се спазарят един ден .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
Зам.-председателят на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа /ПАСЕ/ Тони Лойд определи като напълно неприемлив начина, по който либийските власти са водили делото срещу българските медицински сестри, съобщи БНР. В началото на седмицата ПАСЕ прие резолюция в подкрепа на осъдените на смърт медици в Либия и реши да изпрати делегация в Триполи. “Надявам се, че всеки разбира несъответствието на тези смъртни присъди на този късен етап. Хората, които имат власт, е трябвало да подсигурят нещата, така че делото да се върне към едно истинско правосъдие. С други думи, случаят с българските медицински сестри и палестинския лекар трябва да бъде подложен на разглеждане или по-точно да бъдат освободени, защото ако наистина има справедлив процес, те трябва да бъдат освободени”, каза зам.- председателят на ПАСЕ Тони Лойд.
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo