Колко са минали с еднопосочен билет през Атина досега?
Колко са минали с еднопосочен билет през Атина досега?
Колко хора си купуват двупосочни билети?
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Папи,не се шашкай и не мисли за проблем за да не го предизвикаш!Бъдете естествени,дружелюбни и усмихнати,с изрядна документация и всичко ще бъде наред! Успех и късмет ти желая и да мине всичко без проблем!
Все пак предполагам,че става на въпрос за неграмотност на някой служител относно новите визи и с времето и случаите би трябвало да се е изяснило...
Все пак предполагам,че става на въпрос за неграмотност на някой служител относно новите визи и с времето и случаите би трябвало да се е изяснило...
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Днес говорих с една служителка на Mia Travel. Обясних и накратко за този случай, и тя ми каза, че такива неща при тях не се случват, защото те изпращат по факса копие от жизите още преди да ви дадат билетите. Т.е. вземете ли си билетите от тях, не би трябвало да има проблеми...
А шибаните гърчоля ги знам много добре, тяхната мама византийска, работил съм като техен супервайзер почти 2 години...Пута малака!
А шибаните гърчоля ги знам много добре, тяхната мама византийска, работил съм като техен супервайзер почти 2 години...Пута малака!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Не е точно така, приятелю ИВ, преди малко се обадих в Олимпик и ми казаха, че копията от визите се прибират и съхраняват в счетоводния отдел на главното бюро (не зная дали има други, но все пак така ми казаха) и това се прави за доказателство на мотива, с който е продаден билета, отговорността се носи от този, който е продал билета, а копията въобще на стигат до Атина, а си остават тук, така че всичко зависи от гръцките митничари и служители - по точно от тяхната преценка за ситуацията (и това ако не е бурокрация, здраве му кажи!)
Все пак ме успокоиха, че ако всичко ми било наред, нямало смисъл да се притеснявам!
Все пак ме успокоиха, че ако всичко ми било наред, нямало смисъл да се притеснявам!
m daaaaaaaaa
Abe hara tova esnafluka niama kraiiiiiiii !
Spestete si edno tigan4e ili bog znae kakkuv kitaiski bokluk , koito ste si kupili ot Sofia (ili tam kudeto jiveete) i si kupete bilet na KLM-360 evro po-evtin ot gurzite , za6toto tvizantiziite 6te vi rekitirat na vseki udoben slu4ai
Spestete si edno tigan4e ili bog znae kakkuv kitaiski bokluk , koito ste si kupili ot Sofia (ili tam kudeto jiveete) i si kupete bilet na KLM-360 evro po-evtin ot gurzite , za6toto tvizantiziite 6te vi rekitirat na vseki udoben slu4ai

DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)
Nie sashto letyahme s ednoposochen bilet prez Atina. Nasha priyatelka sashto i ne sme imali nikakwi problemi. Pred mitnicharite e neobhodimo da zastanesh USMIHNAT. da badesh MNOGO LUBEZEN da ne pokazwash izobshto che si pritesnen i da si prigotwish wsichki wazmovni dokumenti za da movesh ako ti gi poiskat da gi izwadish wednaga, ne e losho da im natrupash powechko dokumenti pred tyah i bez da sa ti gi poiskali.
USPEH NA WSICHKI
USPEH NA WSICHKI