wowbagger написа:Дяконе, всъщност, че съм минал интервюто ми стана ясно точно в момента, в който ЛаРю още в началото помоли преводачката да ми обясни на български как ще протече самото интервю, за да не станело "объркване" (имай предвид, че бях с нива на владеене на френски 8/9). Да не говорим, че през цялото време като ми искаше документи постоянно ми сочеше с пръст в папката кой, именно, документ иска. Хайде да не ти давам още такива примери, че тези, които сега се готвят за интервю съвсем ще му отхлабят края. Това, че си станал антипатичен на твоя интервюиращ от самото начало и те е пекъл на бавен огън си е твой проблем. Така че за какъв се мислиш та вземаш отношение по какъвто и да било въпрос? Започваш да се превръщаш във форумен паразит (приеми го като бащенски съвет).
P.S. И гледам постоянно правиш една и съща грешка - пише се "простотии", а не "простотий". Винаги съм твърдял, че преди да научиш някой чужд език не е зле да научиш родния. Хайде със здраве!
Ох,чадо к'во да ти кажа???
Паразити са такива като тебе дето не знаят къде се намират и драскат простотий като си мислят ,че света се върти около тях....е, не се върти около тебе.......
За тия дето им предстои интервю е важно да са подготвени , а не да разчитат ,че ще им дойде хубав интервюиращ....
Но чудя се к'во ти обяснявам

......
Бащинските съвети ги давай на някоя роднина по права линия.......
ЯСНО ЛИ ТИ Е ......