Вакумиране на багаж?
- petia4444
- Обратна връзка:
Вакумиране на багаж?
Някакви идеи за помпички, пликове, етс.Къде могат да се намерят такива неща в БГ?
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
- Дякон Игнатий
Отиваш в магазин за найлонови торбички и си купуваш достатъчен брой пликове с размер напр. 40-60 см. или с какъвто размер си искаш,но гледай найлона да не е много дебел.......слагаш к'вото искаш в него(предимно дрехи предполагам.....) вземаш прахосмукачката и едно пликче с "миши опашки" по-малък размер и мисля,че разбра за к'во ста'а въпрос .
Още преди месец го изпробвах и дейстааааааааааааааааа.............
Още преди месец го изпробвах и дейстааааааааааааааааа.............
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Май се казват свински опашчици, а не миши.
Това е една такава пластмасова нишка, която веднъж като я затегнеш, вече не може да се отвори. Т.е. има само степени на затягане - абе в автобусите по дръжките, дето хората се държат за тях, закачат разни рекламки със такива свински опашчици
Не знам дали разбра ама много сложно се обяснява кво точно е това
Това е една такава пластмасова нишка, която веднъж като я затегнеш, вече не може да се отвори. Т.е. има само степени на затягане - абе в автобусите по дръжките, дето хората се държат за тях, закачат разни рекламки със такива свински опашчици

Не знам дали разбра ама много сложно се обяснява кво точно е това

Ама проблема е в теглото, не в размера.Защото мен ме караха да си вадя неща от куфара/много голям куфар си купих/ и да ми ги опаковат и вакумират в едни пликове на летището....много кофти.....куфара излезе 48 кила и ония се облещиха.....така,че внимавай колко ще вакумираш и тъпчеш....с мен поне не се заядоха,защото сме трима и частта дето я вакум.на летището ни я писаха като втори куфар на детето...обаче ако нямаш право на повече багаж/както ние в случая имахме за детето/ може да има проблем....petia4444 написа:Защото ще се опитам да събера повече парцалки в двата куфара,все пак иде зима ,нали!А КЛМ направо ни заклаха!Добре че Бритиш още не са свалили и те багажа!
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
- petia4444
- Обратна връзка:
Тарльо,тук става въпрос за 2 куфара по 32 кг, а не 48
,все пак мисля ,че знам какво правя,идеята ми я разбраха хората!

Последно промяна от petia4444 на Вто Сеп 27, 2005 11:03 am, променено общо 2 пъти.
Всичко идва ,за да си отиде!
То идеята аз я схванах....само давам предупреждение от личен опит...пък който иска да слуша и да го има впредвид.petia4444 написа:Тарльо,тук става въпрос за 2 куфара по 32 кг, а не 48,все пак мисля ,че знам какво правя,идеята ми я разбраха хората!
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд