http://www.todaysparent.com/lifeasparen ... ntent=3304
Да, точно затова са дадени колко червени точки/т.е.ниво на образование,здравно обслужване и т.н./.... събира всеки град /Калгари 275 а Торонто 75/....на първо място е Квебек сити!KolioBalkanski написа:hehe, mi che te izredili de shto ima citita v canada...
vsichko drugo ostanalo e villages
taia clasifikacia ne raboti za canada
vij, v US stava...
Кой викаше, че му било много зле в град КвебекQuebec City (552 points)
The province of Quebec scores high marks for health care, its active Ministere de la Famille et de l'Enfance, and the most progressive child care system in Canada. Quebec City reflects that family focus, with the highest per capita spending on its countless parks, recreation areas, museums, activities and festivals. But this historic city took the winning slot with family economics: the second-lowest child poverty rate for kids under five, the lowest housing costs (relative to income), and the smallest percentage of families in need of core housing (10 percent).
Mi ne znam Kole...az do sega sam bila samo v Saskatun, no tuk imame dosta hora doshli ot GTA ili Monreal, koito se kalnat che v Winnipeg zimata se ponasiala po-lesno...verno e che e mnogo studeno, no e iasno, belosnejno i slanchevo (imam pred vid SLANCHEVO i nebeto e po-sinio ot v Bg iuli mesets)...KolioBalkanski написа:BP a za klimata u vashe selo da ne govorim
ot golemite gradove bie recodrite za niski temperaturi...
Хехе, това сигурно е някой майтапBabaPena написа:Mi ne znam Kole...az do sega sam bila samo v Saskatun, no tuk imame dosta hora doshli ot GTA ili Monreal, koito se kalnat che v Winnipeg zimata se ponasiala po-lesno...
miteto написа:Хехе, това сигурно е някой майтапBabaPena написа:Mi ne znam Kole...az do sega sam bila samo v Saskatun, no tuk imame dosta hora doshli ot GTA ili Monreal, koito se kalnat che v Winnipeg zimata se ponasiala po-lesno...![]()
Всеки гледа да си похвали градеца - във Ванкувър не валяло дъжд, в Уинипег зимата била лесна, айде и аз ше допринеса за вицовете - в Торонто няма много индийци![]()
![]()