Второ интервю! - Помогнете!
Второ интервю! - Помогнете!
Моля Ви помогнете, Чакаме второ интервю и разбрахме, че въпросните втори интервюта протичат само по телефона. Ако някой може да ми каже как протичат вторите интервюта ще съм много благодарна!
второ интервю
Аз съ бил на второ интервю и мога да кажа, че е по-лесно.
Въпроса е за какво са ви върнали на първото интервю?
До колкото знам връщат за второ интервю ако в момента не можеш да събереш точки, но в бъдеще можеш за ги имаш и се касае 1 до 3 точки. Често ти казват за си доучиш езика. Та ако е за това ще ти проверят знанията и толкоз.
Успех !!!!!
Въпроса е за какво са ви върнали на първото интервю?
До колкото знам връщат за второ интервю ако в момента не можеш да събереш точки, но в бъдеще можеш за ги имаш и се касае 1 до 3 точки. Често ти казват за си доучиш езика. Та ако е за това ще ти проверят знанията и толкоз.
Успех !!!!!
Живей както желаеш, но не пречи.
Аз бях на второ и дори стигнах до трето интервю.върнаха ме миналата година април на редовно инервю за 3 точки и 200 часа френски.изкарах ги и април тази година ми се обадиха по телефона и след около 12-15 мин разговор след поредният им въпрос дали още уча френски и положителен отговор от моя страна ми каза че ми трябва още малко френски и да им пратя нов документ.и това направих и на 15.07. ми звъннаха за пореден път.този път беше по кратко и за около 5 мин минах
при първото позвъняване въпросите бяха от всякъкъв характер-работа приятели мотивация и доста за курсовете по френски.второто обаждане бе значително по скромно откъм въпроси основно работа и курсове по фгренски.Успех
при първото позвъняване въпросите бяха от всякъкъв характер-работа приятели мотивация и доста за курсовете по френски.второто обаждане бе значително по скромно откъм въпроси основно работа и курсове по фгренски.Успех
Благодаря ВИ много за отзивчивостта.
Бяхме върнати за френския, май е нещо нормално. И вече си изпратихме исканите, при нас беше модули - или към 200 часа език. И разбрах, че те проверявали то телефон. И наистина незнам дали е по-добре , но всичко е на кйсмет, явно.
Благодаря още веднъж много на всикчки за бързите отговори.
И успех на всички съфоромци.
Бяхме върнати за френския, май е нещо нормално. И вече си изпратихме исканите, при нас беше модули - или към 200 часа език. И разбрах, че те проверявали то телефон. И наистина незнам дали е по-добре , но всичко е на кйсмет, явно.
Благодаря още веднъж много на всикчки за бързите отговори.
И успех на всички съфоромци.