търся "приятел" да ми прати декларация че ме позна
търся "приятел" да ми прати декларация че ме позна
търся "приятел" да ми прати декларация че ме познава и да гарантира за мен. моля ви помогнете ми.
Мисля, че декларацията изглежда вече по друг начин. Поне моята от 2005 год. беше друга.
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... /D13-A.pdf
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... /D13-A.pdf
Ej tova znam i az kakvi sa tez dokumenti i ala bala.jolo написа:ние не сме представяли такава декларация - просто дадохме име и координати на "приятел" - приятел на наш приятел, когото не познаваме и когото мисля никой не е трсил във връзка с нашата процедура ...
Nqkoj si gi e izmislil maj...ya kanadec ya nashenec;)
- milla
- Модератор
Декларация от приятел, живеещ в Квебек, образеца на която можеш да видищ тук, не е посочена като изискване в документите за процедурата за Квебек. Тя се праща само, ако изрично бъде поискана от страна на имиграционните служители. Затова получаването на 1 точка (толкова е определено до момента в Правилника за точкуване), може да стане след записването на името и точни координати за връзка с тази личност в указаното място в Молбата за селекция. Имай в предвид, че според преминалите до сега интервюта, най-вероятно ще ти (ви) бъдат задавани въпроси във връзка с посочения от теб/вас приятел.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Това е въпросната декларация за Квебек на френски , но наистина не е в списъка на здължителните документи. Може да я изискат по-късно.
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... cs/D13.pdf
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... cs/D13.pdf
- milla
- Модератор
След като смисъла за адреса на приятел е за да си увеличиш точките /в случая 1 точка/ и за това имиграционните власти са счели ЗА ДОСТАТЪЧНО САМО той да се НАПИШЕ в Молбата за селекция, за какво е необходимо да се прави каквото и да било друго?
На никой от многото ми познати, които са по процедурата за имиграция в КЕБЕК, нито на нас не са искали такава декларация, защото тя НЕ СЕ ИЗИСКВА сред документите.
На всички, за които зная ИМ ПРИЗНАХА тази допълнителна точка, защото бяха отбелязали адреса на приятеля/приятелите си в определеното за него място в Молбата за селекция, без никаква декларация.
Колко ти е близък или каквото и да е друго относно този/тези приятел/и ПРЕЦЕНЯВАТ по време на интервюто по това колко си информиран относно него/тях, който/които си посочил.
Нямам нищо против да помогна доколкото са ми възможностите, но с това, което се ИЗИСКВА по тази процедура.
Успех на всички тръгнали по нея!
На никой от многото ми познати, които са по процедурата за имиграция в КЕБЕК, нито на нас не са искали такава декларация, защото тя НЕ СЕ ИЗИСКВА сред документите.
На всички, за които зная ИМ ПРИЗНАХА тази допълнителна точка, защото бяха отбелязали адреса на приятеля/приятелите си в определеното за него място в Молбата за селекция, без никаква декларация.
Колко ти е близък или каквото и да е друго относно този/тези приятел/и ПРЕЦЕНЯВАТ по време на интервюто по това колко си информиран относно него/тях, който/които си посочил.
Нямам нищо против да помогна доколкото са ми възможностите, но с това, което се ИЗИСКВА по тази процедура.
Успех на всички тръгнали по нея!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Botzo be to s tova neshto maj nishto ne se garantira osven 4e poznavash 4oveka. Dokolkoto gledam de...Botzo написа:to4itse az niama da stavam garant na tsiala BG. Garant sum na 8 4oveka i vse ot foruma. Ne e zle i niakoi drug da stane. Ti nakraia na interviutata 6e stane mnogo interesno. Izliza edin moi priatel i vliza drug i taka do kraia na sesiata.tochica написа:еми Боцо защо не пратиш ти ?
Pik da pla6tam za wseki zawerkata i telefonnite razgovori 6te mi doide malko mnogo nali?
A 4oveka tursi niakoi da mu pomogne, a ne e pital kolko to4ki nosi. Za6to sega triabva da mu razduvame lokumi 4e nosilo samo 1 to4ka i niamalo smisal. Prosto ne e zle niakoi da proiavi sustradadtlnost.
tazi
Vizte sega, tazi tema se zasiaga mnogo pati;ta taka za dakazes 4e poznavas niakoi e neobxodimo da my imas adresa i telefona, t.e. toi da iska da ti gi prati i da znaes nesto za nego, i posle, AKO eventualno ti poiskat takava deklarazia toi da e sklonen da ia popalni. Nabliagam 4e ne stavas garant, a samo se podpisvas 4e poznavas lizeto Raso naprimer, no pred notarius. Taka ili ina4e nepoznat da se zanimava s teb mi se vizda malko veroiatno. Az li4no sam vav Vancouver ina4e bix pratila, zastoto niama nisto obvarzvasto. No ne viarvam da stane i do sega vinagi otgovorite sa bili-Abe ti i bez taia to4ka mozes, e da ama za teb moze da e vazna, ama idi im obiasniavai na xorata. Predlagam na vseoslusanie tazi tema ve4e da ne se dav4e zastoto e iasen otgovora. Taka de, bez da se obizdame sega