Полезно за тези които ще летят за Канада-5% отстъпка

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Полезно за тези които ще летят за Канада-5% отстъпка

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 10:21 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
Dino
Модератор

Благодаря, но...

Мнение от Dino »

Много добри условия си дал и ти благодаря за това - имам нужда и дано да ми свършат работа.
Обаче... Сайтът не се отваря - дали моят доставчик има проблем, дали техният сървър или пък защото се хоства при Цифрови Системи (а според мен те работят доста калпаво) - не мога да разгледам нищо.
Друго, което ми прави недобро впечатление, са данните от регистрацията на самия домейн - според мен една сериозна фирма не би попълнила следните глупости:

Registrant:
utopia
Mastabu
Sofia, 1300
BF

Domain name: POLETI.COM

Administrative Contact:
Excellent, Lucifer luciferexcellent@yahoo.com
Mastabu
Sofia, 1300
BF
+3590210101010
Technical Contact:
Excellent, Lucifer luciferexcellent@yahoo.com
Mastabu
Sofia, 1300
BF
+3590210101010

Ще опитам да се свържа по телефона - дано поне самата агенция да си върши добре работата и клиентите й да са доволни.

Иначе с нетърпение очаквам и други изгодни предложения за билети и се надявам да се възползвам от тях.

Даниел
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Много полезна информация! :lol: :lol: :lol:

От прочетеното от сайта на полети, останахме с много приятни впечатления, пък и цените са много изгодни и приемливи.

Дано да има повече такива хора като теб, които да дават ценна и така необходима информация, която ще бъде от полза на много българи, тръгнали по нелекия път на емиграцията в Канада.

Чакаме с нетърпение всяка друга полезна информация, която да е свързана с полетите до Канада. :D :D :D
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 10:19 am, променено общо 1 път.
ritko

merci, bien!

Мнение от ritko »

BLAGODARQRQ OT IMETO NA MOETO SEMEYSTVO! ZA HORA S DEZA, TEZI %-TI SA OT ZNA4ENIE.6TE SE VAZPOLZVAME, 6TOM DOYDAT VIZITE.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Снощи страницата наистина не се отваряше, но днес всичко е наред. И аз благодаря за инфото!
Заключено