Преди 2 месеца посещавах курс по Френски език за интервю към Училище Глобус център. Аз и Моите колеги от курса минахме до един интервюто . Ваш избор ...
Да в Бургас е курса . Сградата където се учи е в центъра учителката се казва Нели Андонова. Телефона на училището е 056/82 00 75
С това мога да помогна
Stanislav_Ch написа: Аз и Моите колеги от курса минахме до един интервюто .
Че кога го минахте това интервю??? Ние така и не разбрахме .
А, да ... Вие сигурно сте от другите бургазлии , дето не считат за интересно да идват на бургаските срещи
Всъщност ... това си е Ваш избор!!!
"Икар"... но не това ми беше думата. Защо след като от тая школа "Глобус център " има толкова много кандидати минали интервюто, не благоволяват да дойдат на срещите, които организираме.
Godis написа:nobleman, що ли си мисля че това е прикрито рекламно съобщение????
Ама хич не му мисли...то направо си вони отвсякъде.
Аз ги питам къде са аджеба тия дето са минали и що нито един път не съм ги видял на сбирка в Бургас ( а, аз ходя на такива вече 1 година) ... а те ми разправят врели ни кипели. Алооо... аз, че съм от село, от село съм, ама не ям доматите с дръжките !!!
Виж в темата за срещата в Бургас на 11.09.... и горе - долу ще ти стане ясно.
nobleman не съм искала да правя реклама а да помогнем на тези които тепърва започват с френски. а не знам защо не са идвали на Вашите срещи макар че този вид общуване е много добър за тези които искат да заминават. А за издържалите интервю и заминали се сещам за Ани и Петър за Ивелина тя не заминала още
Kelly_R написа: А за издържалите интервю и заминали се сещам за Ани и Петър
Хехехехе.... ама какви са тия смешки дето ни ги пишеш. Ани и Петър
( ако говорим за тези двамата, които на скоро заминаха за Ванкувър) се подготвиха за интервю при друга учителка... а защо ли???? Ми май тая даскалица дето я хвалите нещо не си беше свършила работата.
Abe vie ste mnogo interesni hora be:)
Zashto tryabva da vi idvat na sreshtite....
Kato imate jelanie sreshtajte se, no kakvo agitirate horata, kojto ima jelanie shte si popita kyde se sreshtate...!!!