ipod prez zimata ?
- exquisitus
ipod prez zimata ?
mislia da si kupia ipod. ta se chudia niakoi polzval li e ipod prez zimata v mtl.
dali zamryzvat sluchalkite ? ili bateriite izdyhvat mnogo byrzo ?
vsiakakvi mnenia se priemat. mozhe da e typ vyprosa mi, ama taka mi hrumna...
dali zamryzvat sluchalkite ? ili bateriite izdyhvat mnogo byrzo ?
vsiakakvi mnenia se priemat. mozhe da e typ vyprosa mi, ama taka mi hrumna...
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
- exquisitus
e tochno tova imah predvidGodis написа:Важното е да не ти се мокрят ушите от снега щото после при -30 не може да си махнеш слушалките
.

The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
- exquisitus
ne, ama mislia tazi zima da stane...Godis написа: Карал ли си между другото зима в Монтреал ?
ok, спокойно тогава, тук ще ти е по-малко студено отколкото в БГ, освен ако имаш лошия късмет да си намериш работа която изисква стоене навън. Повечето време ще прекарваш в рейсове, метра и офиси. Стоенето навън е колкото да дойде рейса - не повече от 3 до 5 минути.
Стандартно обличане - фанелка с къс ръкав + яке, за по-екстремни случаи - тънък пуловер+риза +якето, не е толкова лошо колкото изглежда гледано от БГ. Проблема е по-скоро в продължителността на зимата.
Така че, купувай си там каквото те радва
не съм наясно с иподите, но аз бих си купил мп3 плейър с фм радио.
Стандартно обличане - фанелка с къс ръкав + яке, за по-екстремни случаи - тънък пуловер+риза +якето, не е толкова лошо колкото изглежда гледано от БГ. Проблема е по-скоро в продължителността на зимата.
Така че, купувай си там каквото те радва

P&rvijat mi MP3 player be Creative Zen Touch 20gb...Sled 8 meseca hard drive-a sdade bagaja. Za da go smenjat, Creative mi pribraha $40 -- izkljuchitelno losh customer support. BTW, az edva togava nauchih, che sobstvenika na firmata e kitaec
Smenih go za iPod Color 20 gb. Do momenta s&m izkljuchitelno dovolen - raboti bezuprechno. Osven tova ima vsjakakvi accessories...Njamam opit s niskite temperaturi, tuk rjadko pada pod nulata...

Smenih go za iPod Color 20 gb. Do momenta s&m izkljuchitelno dovolen - raboti bezuprechno. Osven tova ima vsjakakvi accessories...Njamam opit s niskite temperaturi, tuk rjadko pada pod nulata...
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка: