Много нови снимки от България
Много нови снимки от България
И да ви харесва, и да не ви харесва, България за винаги ще остане вашата родна страна.
Новите снимки (виж линка долу):
Водопад Попина Лъка край Благоевград.
Костенецки водопад край Костенец.
Седемте водопада на река Горица край Сапарева баня.
Царска бистрица край Боровец (ех, цар да си...).
Самоков и Белчински бани.
Земенски пролом и водопад Полска Скакавица. (уф!)
Мелник и мелнишките пирамиди.
Роженски манастир край Мелник.
Рупите - църквата на баба Ванга.
Хайдушките водопади край Берковица.
Новите снимки (виж линка долу):
Водопад Попина Лъка край Благоевград.
Костенецки водопад край Костенец.
Седемте водопада на река Горица край Сапарева баня.
Царска бистрица край Боровец (ех, цар да си...).
Самоков и Белчински бани.
Земенски пролом и водопад Полска Скакавица. (уф!)
Мелник и мелнишките пирамиди.
Роженски манастир край Мелник.
Рупите - църквата на баба Ванга.
Хайдушките водопади край Берковица.
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Браво!
Благодаря ти ! Достави ми такова удоволствие ,мислено да се върна по местата, където съм била!!!!!
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Наш'то гарче си е най убаво.G_Rosi написа:Наистина по-хубава природа от българската не съм видяла!
Зная къде се намират Чипровския и Лопушанския манастир, но би ли ми казал къде са Земенския, Горноводенския и Араповския?

Земенски манастир е край град Земен който се намира между София и Кюстендил. Манастира е малък, не е много красив, но има голяама историческа стойност. След град Земен започва земенския пролом, пролома ще го помня дълго.

Горноводенски манастир е край Асеновград (3км). Намира се над село Горни Воден. Адаптиран е в хотел с три звезди, и е много добре подържан. Включително и пътя към него е добре подържан, което е рядко срещано явление.
Араповски манастир е един от малкото манастири в България които се намират в полето. Намира се край село Арапово близо до Асеновград (15 км). Помня и огромния прах който дигнах с колата за да стигна до него.
Благодаря на всички за хубавите думи.Sergo написа:Iskah da si pora4am prints na sashtia sait oba4e mi izliza edin warning 4e bili s malka rezolucia i niamalo da stanat ka4estveni.
С малки изключения, всички снимани обекти са в западна България. Надявам се до заминаването да успея да обиколя и Рила и Родопите.
Всички снимки са 10 на 15 сантиметра или по кралската система 4 на 6 инча (1800 на 1200 точки, 300 точки на инч).
При по голям размер може да се получи намалено качество, но повечето любители не го забелязват. Освен това, по големите снимки се гледат от по голямо разстояние и намаленото качество не се забелязва.

По принцип, снимките изглеждат по добре на хартия отколкото на екрана.
Ако си мераклия, мога да ти изпратя разпечатки.
Silistra написа:Хубави са наистина, но за пореден път се убеждавам , че в БГ е хубаво само там където не живеят хора.