Zdr. Skoro che patuwam do Canada sam a semejstvoto mi malko po kasno,as sam osnowen aplicant , bih iskal da rasbera slednoto:
Neobhodimo li e da nosa sas sebe si zalata suma CAN$( bilo v broj, 4ekowe ili dr.) koato sam obawil i se isiskva sa 4 4lenno semejstvo. Na leti6teto che mi a iskat li da q pokaga.
Po kasno pri idwaneto na ostanalite 4lenowe ot semejstvoto mi che im iskat li da pokagat i te pari.
pozdravi J Long
pitane
-
Re: pitane
Na men li4no ne sa mi iskali da pokazvam nikakvi pari, no sam pospisal deklaraciq 4e gi nosq.j long написа:Zdr. Skoro che patuwam do Canada sam a semejstvoto mi malko po kasno,as sam osnowen aplicant , bih iskal da rasbera slednoto:
Neobhodimo li e da nosa sas sebe si zalata suma CAN$( bilo v broj, 4ekowe ili dr.) koato sam obawil i se isiskva sa 4 4lenno semejstvo. Na leti6teto che mi a iskat li da q pokaga.
Po kasno pri idwaneto na ostanalite 4lenowe ot semejstvoto mi che im iskat li da pokagat i te pari.
pozdravi J Long
Edinstvenoto neudobstvo ako si v Quebec e 4e ne mojesh da kandifatstvash za social ako ne pokajesh dokazatelstva, 4e si gi izhar4il, no tova se opravq lesno s malko poznati

Kasmet i ne se pritesnqvai idvai s kolkoto si reshil da vzimash.