digit написа:Чувала съм, че ако 1 седмица преди това не пушиш нямало как да я засекат, ама не знам това до колко е вярно
Neka nqkoj moryak da se izkaje kolko vreme predi testa spirat da pushat za da ne gi izlovyat 4e ne gi ka4vat po korabite...
5 ili 6 meseca mislya 4e beshe...tova s ednata sedmica e dosta namalen srok;-)
Kysmet!
Kravnite testove (koito se praviat na teritoriata na Kanada) kato chast ot imigratsionnata protsedura vkliuchvat SAMO i EDINSTVENO spin i sifilis. Vav Vita se prestaravat (pr. na jenite im iskat PAP test, a tuk ne e nujen), ama pak chak tolkoz...
а там като отидеш си купи Certo (мисля че е набухвател за торти) от Уолмарт и като го изпиеш с една кофа вода преди дръг теста няма да имаш проблеми. Айде бегай да пафкаш
Ако ти направят изследване само за това,дали си употребявал марихуана-изгаряш!!При изследване на космите могат да засечат ако си пушил и преди месец(освен ако не си обраснеш косата )!!
В случая едва ли някой ще се задълбочава дотам,този тест май наистина е само за СПИН и сифилис,така че споко!!
Abe da ne bi da si mislite samo za trevichki ?
Kakvi isledvania se praviat za emigrirane v Canada ako si v duga darjava i kakvi sa isledvaniata v BG !
Moje li niakoi po-podrobno da mi obesni !
ako se upotrebjava marihuana, zasichat il ja na kryvnite izsledvanija i moje li tova da stane povod za otkaz primerno?
даже може и след 6 месеца да засекат употребата някакви свръх тестове сигурно.
само че никой не проверява, не се шашкай.
живот и здраве скоро ще я легализират и хората ще си отдъхнат от тъпизми.
да ти кажа и предварително нарочените дръгтестове , дето са ми правили преди да замина на кораб от бг-то - пак нищо не показаха въпреки че бях пушил ден-два преди теста веднъж.