Забранени лекарства ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
shark6286
Мнения: 229
Регистриран на: Нед Яну 18, 2004 5:17 am
Местоположение: Calgary

Забранени лекарства ?

Мнение от shark6286 »

Има ли лекарства които са забранени и не можеш да донесеш от България в Канада ? Примерно ако си взема аналгин за сваляне на висока температура може ли да има някакви проблеми. Знам, че по света го отричат вече като лекарство.
Аватар
rorcho
Мнения: 308
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 6:30 pm
Местоположение: BC, Vancouver
Обратна връзка:

Zdr !

Мнение от rorcho »

Zdr ! :D

V Canada ne sam hodil no sam hodil v USA. Kogato izpolzvah studentskata programata "WORK and TRAVEL", noseh okolo edna nailonova torbicha s lekarstva za vseki sluchei, s antibiotici, vitamini, protiv temperatura abe dosta neshta biaha, kapki za nos, abe napravo si maknah ciala apteka i drugite priateli noseha i nishto ne sa ni kazvali samo gi poglednaha. Niama logika da ti zabraniat tai kato ima hiliadi hora, koito triabva zadaljitelno da piat dadeni vidove lekarsta, che da ne bi shte im zabraniat da si podarjat zdraveto. :wink: 8) Predstavi si edna BG baba da i zabraniat da nosi lekarstvata protiv visoko kravno naliagane ole shte otide ne v Canada a shte polzva drug samolet koito e : :krila: :nenam: Edna moia priatelka e bolna ot diabet otida v USA s insolin za 4 meseca a tova si e dosta goliamo kolichestvo. Bi triabvalo v Canada da niamash problemi da nosesh lekarstva ?!. :D
todor++
Мнения: 393
Регистриран на: Сря Юни 23, 2004 1:13 am
Местоположение: Южната част на Северния полюс

Мнение от todor++ »

Вземай каквото и колкото искаш и не се обаждай. Никой няма да те пита и проверява! Не ги пиши в листа с нещата, които носиш.
Аватар
taralej
Мнения: 701
Регистриран на: Нед Яну 16, 2005 4:01 pm
Местоположение: GTA

Мнение от taralej »

todor++ написа:Вземай каквото и колкото искаш и не се обаждай. Никой няма да те пита и проверява! Не ги пиши в листа с нещата, които носиш.
И ние така сме правили.Лекарствата ги слагам в главния багаж и си мъкна аналгин колкото си искам....също и всякакви други за които се сетя.Не, че в Канада няма лекарства за сваляне на тепмература.....Теленол има с тонове.И си го купуваш екстра силен,супер силен,супер яко силен...има всякакви за всякакви болежки.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Заключено