COFI и отсъствия
- Optimist Creed
COFI и отсъствия
Искам да подпитам ходилите на КОФИ какво става ,ако всяка седмица се налага да се отсъства за по 1 или 2 дни?
Ясно е ,че орязват някаква част от получаваните пари ,но въпроса ми е дали не плашат с изгонване от училище?
Ясно е ,че орязват някаква част от получаваните пари ,но въпроса ми е дали не плашат с изгонване от училище?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
.
В нашата група изгониха вече 2-ма за повече от 30 часа отсъствия, а 1 е с предупреждение за изгонване, тъй като вече два пъти заспива по време на учебните часове (бачка човека нощем)...
Та така...
Та така...

КОФИ??
Дайте малко повече инфо на какъв език преподават?
Ако в курса има бременна и се наложи да ражда какво отпада ли вече за нея КОФИ-то?
Ами ако семейство отиде с новородено кой ще гледа детето и как ще се ходи на КОФИ?
Много ме наплашихте с тези неизвенени
.
Ами болнични признават ли?
Мали-и-и-и тана тя каквато тана
Ако в курса има бременна и се наложи да ражда какво отпада ли вече за нея КОФИ-то?
Ами ако семейство отиде с новородено кой ще гледа детето и как ще се ходи на КОФИ?
Много ме наплашихте с тези неизвенени

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Re: КОФИ??
Познай верния отговор: 1)Български, 2)Английски, 3)Френскиkaleko написа: Дайте малко повече инфо на какъв език преподават?
Като те гледам, трябва малко да успокоиш топката щото с такива въпроси ще се невротизираш докато дойдеш.
Abe вие да не би да чакате бебеkaleko написа:Ако в курса има бременна и се наложи да ражда какво отпада ли вече за нея КОФИ-то?
Много ме наплашихте с тези неизвенени.

Всеки от нас може да излъчва любов, стига да си го позволи.
няма да стане да гледаш дете и да ходиш на КОФИkaleko написа:Дайте малко повече инфо на какъв език преподават?
КОФИ-то няма да отпадне за бременна и родилка,
но тя ще отпадне - естествен подбор

но пък ако е голям зор - до 3 години от пристигането в Квебек
има право да си завърши всички нива /ако все още съществува
въпросната организация/
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Аз получих писмо за курса от 9 август а термина ми е около средата на септември. Отидох при имиграционните и те ме посъветваха да ми затворят файла и когато съм готова може би за януарската сесия да си подам наново молба. Така, че определено ще е трудно да се съчетаят двете неща ако не невъзможно. Преценете!kaleko написа: Ако в курса има бременна и се наложи да ражда какво отпада ли вече за нея КОФИ-то?

-
V kursa prepodavat na frenskikaleko написа:Дайте малко повече инфо на какъв език преподават?

Za otpadaneto na bremennata ne znam, no bolni4ni priznavat ako si donesesh belejkata ot doktora.No kakto ve4e pisaha mnogo zavisi i ot u4ilisteto i ot prepodavatelite.
Za decata tuk v COFI nikoi nqma grija te sa si tvoq grija obiknovenno gi davat na detska gradina za koqto ti otpuskat nqkakvi sredstva ili ako predstavish belejka, 4e si v spisaka na 4akastite za detska gradina ti otpuskat nqkakva ne mnogo golqma suma za gleda4ka (nesto kato 10$ na den, no ne sam siguren za sumata).