Много досиета имат в Букурещ
Много досиета имат в Букурещ
днес ми отговориха на мейла, че през почивния период (Август) са се натрупали доста молби за виза и разглеждането им (включително и моята от началото на август) и изпращането на потвърждаващо писмо ще се забави и то може да се очаква (оптимистично) в края на месеца
- Дякон Игнатий
Re: Много досиета имат в Букурещ
Добре,ама нищо не разбрахivan1901 написа:днес ми отговориха на мейла, че през почивния период (Август) са се натрупали доста молби за виза и разглеждането им (включително и моята от началото на август) и изпращането на потвърждаващо писмо ще се забави и то може да се очаква (оптимистично) в края на месеца

За к'ви молби става въпрос?
К'во потвърждаващо писмо и какво ще потвърждават?
Ти минал ли си медицински?Щото, ако е така нещото, което требе да чакаш е писмо за изпращане на валидни паспорти за поставянето на визите........

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
писах на: bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
отговарят веднага (същия ден - <1час)
отговарят веднага (същия ден - <1час)
- Independent
- Independent
Pozvoli mi da se usamnia. Mejdu poluchavaneto na meditsinskite mi vav Viena (28Feb) i poluchavaneto na e-maila mi za visa (2ri mart) minaha ti smetni kolko dni. Ako za tova vreme g-data v Bukuresht sa mi napravili check-a v 4te darjavi v koito sam bila nad 6m...ami... 
Osven tova v
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/E37106.pdf
iasno e kazano (after-a e boldvan ot tiah ne ot men):
Instructions for this examination will be provided after your application has been assessed by a Canadian
Visa officer. Medical instructions will be issued to you at the time of the interview, or, if the interview is
waived, we will mail medical instructions and forms to your mailing address.

Osven tova v
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/E37106.pdf
iasno e kazano (after-a e boldvan ot tiah ne ot men):
Instructions for this examination will be provided after your application has been assessed by a Canadian
Visa officer. Medical instructions will be issued to you at the time of the interview, or, if the interview is
waived, we will mail medical instructions and forms to your mailing address.
- Дякон Игнатий
Не съм на 100% сигурен,ама преди 1,5 г имаше случай с една жена с отказ от Букурещ и май още не си е върнала кинтите.Не помня точно какъв и беше проблема..............niknik написа:Има ли случай хора, които се минали успешно интервюто и медицинските им са O.K. да бъдат спрени за емиграция от Букурещ?
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Ето какво пазя в любимите си теми. В този форум има от пиле мляко както се казва. Браво на всички съфорумци и пожелавам на никой да не изпада в такава положение както в линка който давам тук т.е. с ОК на медицинските и отказ на визи.niknik написа:Има ли случай хора, които се минали успешно интервюто и медицинските им са O.K. да бъдат спрени за емиграция от Букурещ?
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!