Много досиета имат в Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ivan1901

Много досиета имат в Букурещ

Мнение от ivan1901 »

днес ми отговориха на мейла, че през почивния период (Август) са се натрупали доста молби за виза и разглеждането им (включително и моята от началото на август) и изпращането на потвърждаващо писмо ще се забави и то може да се очаква (оптимистично) в края на месеца
Аватар
Дякон Игнатий

Re: Много досиета имат в Букурещ

Мнение от Дякон Игнатий »

ivan1901 написа:днес ми отговориха на мейла, че през почивния период (Август) са се натрупали доста молби за виза и разглеждането им (включително и моята от началото на август) и изпращането на потвърждаващо писмо ще се забави и то може да се очаква (оптимистично) в края на месеца
Добре,ама нищо не разбрах :roll:
За к'ви молби става въпрос?
К'во потвърждаващо писмо и какво ще потвърждават?
Ти минал ли си медицински?Щото, ако е така нещото, което требе да чакаш е писмо за изпращане на валидни паспорти за поставянето на визите........ :P :P :P
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
ivan1901

Мнение от ivan1901 »

не съм
само съм пратил application for permananent visa след интервюто ми
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

А на кой e-mail писа и след колко време ти отговориха.Получи ли подвърждаващ e-mail, че твоя e-mail е изпратен и ще бъде отговорено на него.
Мерси
ivan1901

Мнение от ivan1901 »

писах на: bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
отговарят веднага (същия ден - <1час)
niknik

Мнение от niknik »

Има ли случай хора, които се минали успешно интервюто и медицинските им са O.K. да бъдат спрени за емиграция от Букурещ?
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

niknik написа:Има ли случай хора, които се минали успешно интервюто и медицинските им са O.K. да бъдат спрени за емиграция от Букурещ?
Не мога да твърдя със сигурност. По принцип е възможно, ако не мине проверката на криминалното, военното и т.н. минало (така наречения security check).
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Dokolkoto znam proberkata za blagonadejnost se pravi predi da Vi pratiat meditsinskite...Az ne sam chula za niakoi s OK na meditsinski da ne e minal.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Мне :) Прави се едновременно с медицинските. Т.е. ти им пращаш медицинските, те тогава гледат и сверяват двете накуп.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Pozvoli mi da se usamnia. Mejdu poluchavaneto na meditsinskite mi vav Viena (28Feb) i poluchavaneto na e-maila mi za visa (2ri mart) minaha ti smetni kolko dni. Ako za tova vreme g-data v Bukuresht sa mi napravili check-a v 4te darjavi v koito sam bila nad 6m...ami... :-)

Osven tova v

http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/E37106.pdf

iasno e kazano (after-a e boldvan ot tiah ne ot men):

Instructions for this examination will be provided after your application has been assessed by a Canadian
Visa officer. Medical instructions will be issued to you at the time of the interview, or, if the interview is
waived, we will mail medical instructions and forms to your mailing address.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

niknik написа:Има ли случай хора, които се минали успешно интервюто и медицинските им са O.K. да бъдат спрени за емиграция от Букурещ?
Не съм на 100% сигурен,ама преди 1,5 г имаше случай с една жена с отказ от Букурещ и май още не си е върнала кинтите.Не помня точно какъв и беше проблема..............
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
kaleko

Мнение от kaleko »

Ето какво пазя в любимите си теми. В този форум има от пиле мляко както се казва. Браво на всички съфорумци и пожелавам на никой да не изпада в такава положение както в линка който давам тук т.е. с ОК на медицинските и отказ на визи.
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Aries

Мнение от Aries »

Както личи от тези две теми на госпожата не и е отказано а тя се е отказала да емигрира.
Заключено